Jun 052011
 

Detox med Anna Skipper

Hej, Jenna här!

Kul att se att detox gruppen växer. Att testa en detox tillsammans med datorn som hjälp ska verkligen bli spännande. Jag hoppas bara att vi inte kommer att kräva för mycket av Anna.

Mitt sockerberoende är ingen lek att ta tag i. Det kommer bli tufft, lite lättare kändes det dock efter att ha sett förra veckans program där Christian faktiskt HELT blev av med sitt sockerberoende. Kan han så kan jag och kan jag så kan ni, eller hur?

Fantastiska resultat i "Du är vad du äter"

Nu tar vi måttbandet på gaffeln
Jag vet att  en Detox inte är en metod för att gå ner i vikt i först hand men det ska ändå bli spännande att se vad som händer med vikten. En eventuell viktminskning får bli en välkommen bonus som kommer på köpet helt enkelt.

Vilka resultat
Förra veckans avsnitt av “Du är vad du äter” visade OTROLIGT fina resultat. Det är fantastiskt att se hur väl Annas metoder fungerar, nu när vi faktiskt kunde se hur hennes metoder påverkade Rickard och Christian. Anna hjälpte Rickard så att han slapp medicinera och läkarens testresultat talade sitt tydliga språk.

Vetenskapligt och praktiskt bevisat
Vetenskapligt dokumenterat, inget hokus pokus där inte. Jag är imponerad, är inte ni? Sedan är ju maten hon gör så otroligt god och lockande att jag känner mig DUM som äter något annat. Det är gott och det funkar och det är ännu viktigare för mig som är sockerberoende. Det är en KATASTROF!!! Men nu ska det bli ändring på det, eller hur detox gänget?

 

Det ska minskas cm hos oss i detox gruppen med.

Min första Detox
Jag har aldrig testat en detox förut, däremot har jag provat VLCD (very low calorie diet). VLCD fungerar men det är tufft. Jag upplevde att jag blev helt besatt av mat under mina veckor på VLCD men tyckte att det var värt det då resultaten var bra. Det ska bli kul att testa Annas detox och se hur den känns och fungerar.

Så denna vecka kör vi igång.  Bestämmer datum om ett par dagar, alla måste ju hinna få sina detox paket.

Ha en bra dag!
Jenna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz
 Posted by at 09:50

  5 Responses to “Detox gruppen växer”

 1. Jag är på …….så får vi se hur det går och om jag kan lösa mina matsmältningsproblem själv (IBS enligt Sahlgrenska sjukhuset) och må så där jättebra som jag gjorde för en 10 år sedan!
  Hm ,,,,en dröm eller utopi!
  Provar jag inte så vet jag inte är mitt motto…..
  Ha det gott!
  Renee

 2. Tjaoo! Jag är sjukt peppad, men eftersom att det är div studentfiranden den här veckan så funderar jag ett varv extra på om nu är rätt tidpunkt. När drar ni igång? Jag är på om det rör sig om nästa vecka…
  Kraaam

 3. Hej, jag är också med och detoxar! Jag har just beställt mitt paket på hemsidan. Visst hinner jag väl få det till på torsdag?! Detta ska bli roligt 🙂

 4. Jag är på – var anmäler jag mig och hur följer jag er?

Sorry, the comment form is closed at this time.