Jun 032011
 

Följ Anna Skippers Detox under två veckor

Hej!

Jag heter Jenna och jobbar tillsammans med Anna

Efter att ha gjort Ayur Veda testet på annaskipper.se – klicka här – och fått veta att jag har Pitta personlighet, frågade jag Anna vad jag ska tänka på. Hennes svar var att Pitta är känslig för gifter. Anna rekommenderade mig att prova en Detox. Efter att ha funderat lite så har jag bestämt mig. Jag har beställt ett detox paket och kommer att köra igång inom kort.

Anna bad mig att rapportera hur det går under min Detox-vecka här på bloggen.
Ni kommer att kunna följa mig här på bloggen som gästbloggare och Anna kommer hjälpa till att coacha mig. Är du sugen på att hänga med och köra en Detox med mig? Kör igång samtidigt som mig så stöttar vi varandra och ser till att rena oss med en två veckor lång detox.

Du hittar Annas detox-paket här – skippersmart.se

Anna Skippers DaSkipper Supreme Clenace

Anna Skippers DaSkipper Supreme Clenace

 

Spänd väntan
Nu väntar jag med spänning på att det detox-paket som jag beställt ska komma på posten.

Jenna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz
 Posted by at 13:24

  21 Responses to “Var med på en Detox!”

 1. Jag har några frågor, när drar du igång? Hur lång tid tar det att få grejerna hemlevererade? Är det några förberedelser en tid innan eller kör man igång på en gång? Finns det någon annan smak än vanilj?

  • Jag hade tänkt att dra igång om en vecka men återkommer med ett exakt datum lite längre fram. Det tar 2-4 dagar att få sakerna hemlevererade. Alla saker finns på http://www.skippersmart.se Det är kul om vi blir fler. Kram Jenna

 2. Halloj!
  Jag blir toksugen på att detoxa, men det brukar alltid skita till sig när jag försöker. Har ni några tips och trix för att det ska hålla hela vägen? Det brukar oftast vara sockret och regelbundna mattider som jag stupar på.

  //Madde

  • Det är ju därför som vi ska köra tillsammans nu och peppa varandra. Anna har lovat att coacha oss på vägen. Hänger du med? Kram Jenna

 3. Kul! Lättare att göra detox i grupp! Jag är tydligen en Kapha, är detoxprodukterna samma, oavsett om jag är Vata, Pitta eller Kapha?

 4. Jag har samma problem som Madeleine, jag är en riktig sockerråtta, tokberoende med andra ord, men jag är på =D Kul när Anna coachar oxå! Jag ska bara beställa produkterna först! 🙂

 5. Åh, jag vill också hänga på, kan verkligen behövas såhär inför sommaren! 🙂 får man äta något under denna detox eller är det endast vissa detoxprodukter som gäller? //Gabriella

  • Ja vi kommer att få äta och laga mat med. Men det är anpassat efter vår detox. Allt kommer att göras steg för steg. Annas produkter behövs också. Anna tror inte att vi kommer vara hungriga. Som sagt hon hjälper oss.
   Kram jenna

 6. Hej! Jag hänger på. Skulle redan börjat. Jag har paketet men är osäker på hur jag ska gå tillväga. Ska jag köpa Pa’ d arco te också och ska jag bara äta ekologiska frukter och grönsaker utöver detox paketet? Inget annat? Kram Catta

 7. Hej vad bra och roligt att få göra det här tillsammans. Jag har pitta personlighet, och har varit sjuk sedan jag var barn. Gör min beställning snarast. Lena.

  • Ja det känns ju lite enklare om vi är fler!! Laddad till tusen är jag, hoppas du med är det. Kram Jenna

 8. Detta blir jättespännande! hoppas jag blir av med mitt enorma sockerberoende. kram Anne-Lie

  • Ja det hoppas jag att jag med blir. Jag har levt riktigt fel ett tag nu så det är på tiden att rensa ut. Samtidigt börjar jag bli lite nervös nu, men tillsammans grejar vi det!!! Jenna

 9. Jag har beställt och är med:)

 10. Hallå! Va kul! Jag hänger på!!!! Beställer på momangen.

 11. Åh det här vill jag oxå vara med på. Jag kommer att gå in och beställa paketet jag med. Låter lite spännande tycker jag.
  kram

 12. Hej ! Jag har också beställt ett paket och vill gärna vara med i gruppen.

 13. Ja absolut!

Sorry, the comment form is closed at this time.