Jun 032011
 

Detox dax med Anna Skipper och Jenna

Vilken respons, det verkar vara en hel del som vill hänga på och köra en detox tillsammans med mig enligt Anna Skippers rekommendationer. Jag har beställt detoxpaketet här och jag vill ta mig sjutton att vi ska starta nu.

Jag kommer att moderera våra tankar och funderingar till Anna så ni som är med kan börja med att skicka mig ett email på jenna@annaskipper.se så jag vet vilka som kommer att ingå i gruppen. Sedan kan vi ha diskussion över mail men även på bloggen.

Om ca en vecka tänkte jag att vi kör igång, så att vi alla hinner att ladda ordentligt. Jag undrar just vad som kommer bli jobbigast att låta bli, jag är dricker gärna kaffe och tom cola light ibland (berätta INTE det för Anna). Socker tär en annan last och bröd…. Det här kommer säkert att bli tufft men jag hoppas på att kunna fortsätta med bra vanor efteråt.

Måttbandet är viktigare än vågen

Dagen innan vi kör igång vill jag att alla meddelar sina mått till mig på mailen så skriver jag mina i bloggen så att vi kan se hur mycket vi minskade tillsammans. INGET FUSK ELLER HUR??? 14 dagar det fixat vi!! Jag är säker på att vi kommer må bra av det med.

Glöm inte att maila mig på jenna@annaskipper.se så jag vet vilka som är med mig.

Kram Jenna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz
 Posted by at 19:31

  7 Responses to “Detox gänget är ni med?”

 1. Hej Jenna
  Lycka till med detoxkuren.
  Om du inte får till det så är du välkommen på en tarmreningskur.
  Jag körde 14 dagar och sedan 7 vanliga fastedager.
  Jobbade i skogen med att såga ner timmer fastän det var mer än minus 20 grader.
  Jag kände mig så stark och klar i kroppen.

 2. Jag är med:)

 3. Är med!!! Beställt detoxpaketet <3

 4. Jag med!!

 5. Hinner man fortfarande få hem ett paket innan ni startar? Gubben och jag tänkte vara med så jag undrar när exakt ni tänker börja.

 6. Jag har beställt hinner man vara med. MVH Eva

Sorry, the comment form is closed at this time.