Jun 022011
 

Vad tyckte ni om denna veckas program av “Du är vad du äter”? Det är alltid kul att höra era åsikter. Nu är det bara ett avsnitt kvar sedan får vi summera denna säsong och vänta till nästa.

Veckans program av Du är vad du äter med Rickard och Christian

Ja nu är det lite ledigt för många och jag hoppas att ni passar på att njuta. Själv har jag egentligen aldrig riktigt ledigt utan jag kommer sitta vid datorn och arbeta en del. Jag älskar mitt arbete så det är helt ok.

Ha en riktigt bra helg så hörs vi när ni är tillbaka från ledigheten eller så ses vi här på bloggen då och då.

Kram Anna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  2 Responses to “Ni missade väl inte veckans program?”

 1. Hej! Jättebra avsnitt, vilket fantastiskt resultat de gjorde. Du hade en jättsnygg omlottklänning på dig då du besökte deras hem första gången, vart har du köpt den? Ha en super-fredag, hälsn /Ida

 2. Hej! Nu skriver jag säkert på fel ställe men vet inte var jag skall skriva annars. Kan du inte skriva om gravid-kost någon dag? Skulle vara väldigt intressant att höra vad du säger om detta. Tack för ett mycket bra program och en bra hemsida! MVH Ellinor

Sorry, the comment form is closed at this time.