May 262011
 

Ni hänger väl med ikväll?

Du är vad du äter TV4?

Följ Annelies viktminskning.
Annelie är en jättesöt tjej som studerar på gymnasiet med inriktning juridik. Hon är vältalig och social men känner att hon inte trivs med sig själv. Annelie tycker att hon redan missat mycket av sin ungdom på grunda av sin övervikt. Hon blir nedslagen och ledsen när hon tänker på det. Nu vill hon ta tag i sitt liv en gång för alla och äntligen börja leva!

Ikväll 20.00 på TV4+

Det bjuds på Karibiskt tema med nya och goda recept som DU givetvis ska prova!!

Kram Anna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  4 Responses to “Du är vad du äter Ikväll 20.00 på TV4+”

 1. Tack för ett toppen pogram. Kvällens avsnitt var riktigt bra kände igen mig själv mkt i det.
  Har försökt tagit tag i mitt liv med. Tar matsmältningsraketen försöker undvika kolhydrater, börjat träna. Löptränar och har anmält mig till Lidingöloppet som en slags morot. Dock har jag fortfarande stort sötsug.

  Tack ännu en gång för ett toppen pogram.

  //Lotta

 2. Oj, det var ett intressant program! Vad fin Annelie blev, starkt jobbat de sista veckorna!

  Måste reagera lite på morsdag-frågan uppe i hörnet också, jag svarade nej, för jag har tyvärr inte kvar min mamma i livet, men blev förvånad över hur många nej det fanns jämfört med de andra alternativen. Mammor är värda så mycket!

 3. jättebra avsnitt!

 4. Jag känner mig så stolt över den jävlar anamma du visat. Kram!

Sorry, the comment form is closed at this time.