May 242011
 

Just nu befinner jag mig i Turkiet och njuter av det fina vädret mellan arbetspassen vid datorn. Tanx to internet!

Merhaba arkadaşlar betyder ungerfär, “hej min kompisar”, och det får man väl ändå kalla er som huserar här på bloggen.

Turkiet är verkligen hur fint som helst just nu. Var nere och badade i havet idag och till och med jag som kan betraktas som en badkruka njöt i fulla drag. Håller på och fyller poolen nu och i morgon blir det ett skönt morgondopp. Att simma är en utmärkt motion som jag verkligen rekommenderar. Vyn över Medehavet är bedårande och det blir garanterat sol även i morgon.

Medlemmar från en matlagningsgrupp under Skipper Wellness Acadmy hemma hos mig, tar sig ett svalkande dopp i poolen under en paus.

Turkiet är fantastiskt men jag MÅSTE bli bättre på att prata turkiska för det är många här ute på landsbygden som inte kan prata något annat än turkiska. Dessutom är det intressant att lära sig ett nytt språk och komma i kontakt med nya kulturer och lära sig nya saker av de människor man möter.

Jag jobbar på med språket och övar på mina fraser. Vad tycker du att jag bör lära mig för fraser?  Utmana mig och lägg in några lämpliga fraser som du tycker att jag bör översätta så får vi se om jag klara testet.

Ha en bra dag så länge!
Kram Anna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  2 Responses to “Merhaba arkadaşlar”

 1. Sååå underbart vackert det ser ut och jag kan bara gissa att det är ännu mer fantastiskt i verkligheten!
  Blir inte alls avis!! :))
  Skulle gärna åka med på en resa framåt!
  Jag håller mig på hemmaplan och dricker härliga morgondrinkar, algtabletter, linfröolja, proteindryck till mellis på jobbet i den superbra Smartshakern, ingefärste, thailunch utan ris och ikväll en omelett stekt i kokosfett. Mums! Promenader o cykelturer. Härligt
  Idag har jag beställt påfyllning av proteinpulver och Rosenrot.
  Önskar bara att det fanns en grupp här hemma där man kan peppa och stötta varandra, laga mat ihop, träna och promenera tillsammans

  Ha det fortsatt bra i Turkiet

  Mvh
  Pernilla Eklund, Täby

  • Pernilla – du får dra igång en “Skipper pep grupp. Lägg ut på min FB sida så skall du se att det finns flera som är intresserade° Jag har flera olika grupper igång som varit nere hos mig på kurs. De stöttar varandra efter de kommit hem och de har så fina resultat.

   kram anna

Sorry, the comment form is closed at this time.