May 222011
 

Titta på videon och se vad som hände bakom kulisserna när “Du är vad du äter” med Micke spelades in. I videon får ni se och höra Micke säga vad han tycker om sitt nya liv efter sin lyckade viktminskning.

Micke driver flera friskvårdsanläggningar och är väl bekant med både kosttillskott och träning ÄNDÅ behövde han en “spark i rumpan” av mig för att komma igång. Alla vet vi att gå ner i vikt inte alltid är så lätt och att det behövs mycket motivation och vilja. Att det handlar om att bestämma sig låter ju enkelt men vi vet alla att det inte alltid är så enkelt. Därför behöver vi alla lite extra “pepping” och hjälp för att komma igång med vår viktminskning.

Därför vill jag dela med mig av alla tips och erfarenheter jag har. Lycka till mina vänner. Dela gärna med er av era egna erfarenheter här i kommentarerna.

Kram Anna

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.