May 212011
 

Micke var med i Du är vad du äter och lyckades gå ner hela 20 kg och minska 22 cm i midjan. Vilka resultat, vilken viktminskning!!!

Jag har bett Micke svara på några frågor om vad han tyckte om tiden tillsammans. Läs hans berättelse. Innan du gör det, kolla bilderna på hur Micke såg ut innan och efter.

Micke före Du är vad du äter

Micke före sin viktminskning

Mickes viktminskning, 22 kg och 22 cm runt midjan på 8 veckor

Mickes efter sin viktminskning


Intervju med Micke om hans viktnedgång tillsammans med Anna Skipper

Namn:
Michael Fridebäck
Bor:
Vega HaningE
Familj:
Fru och 4 barn
Sysselsättning:
VD iForm och Fritidspolitiker.

Tidigare erfarenhet av träning hälsa vikt:
Har tränat i stort sätt hela mitt liv. Spelande fotboll och simmade som ung. Fastnade sedan för styrketräning och tränade regelbundet i 20 år. Träffade min fru och började jobba lite för mycket. Och nånstans trodde jag väl att jag kunde äta lika mycket som tidigare. Men upptäckte för sent att det inte funkade. När jag började bli riktigt överviktig så tänkte jag hela tiden att “det tar jag igen sen”  Men ju mer fet jag la på mig, desto latare blev jag. Det är som en ond cirkel.

Hur kom det sig att du sökte till Du är vad du äter?
Ville få en riktigt pusch igång. Anna Skipper är rak och hymlar inte, så det passar mig perfekt. Trött på daltandet. Man behöver höra vad det är som gäller.

Hur kändes det när du fick veta att du skulle vara med?
Kul och utmanande.

Vad tyckte du om Anna, är hon så hård som hon verkar?
Anna är hård rak och ärlig. Och det behöver man höra. Som fet är man lat. Sen är hon otroligt stöttande och finns alltid tillhands när det behövs.

Vad var jobbigast att inse?
Att man inte blir 50år om man fortsätter på mitt spår.

Vad var jobbigast att förändra?
Hahaha, chokladen. Har lätt abstinens fortfarande.

Vad var lättast att förändra?
Allt handlar om att bestämma sig. Inget är svårt om man bestämt sig på riktigt. Allt handlar om rätt mental inställning till det man ska lyckas med. Har du rätt inställning själv och tar lite hjälp som jag fick, funkar det. Men du måste först bestämma dig.

Vilket av allt det Anna rekommenderade vad godast?
Kakaobönerna

Vad tyckte du om hennes “pulver”?
Fungerar superbra. Jag har provat åtskilliga produkter under årens lopp. Annas var outstanding.

Dessa produkter använde Micke till sin viktminskning. Bilden är tagen från Mickes Facebook där ni ser att han har taggat Anna för att hon ska få se att han fortfarande använder hennes metod.

Fortsätter du i samma stil?
Absolut jag skall ner under 100kg. Och har nu skapat ett träningberoende.

Skulle du kunna tänka dig att visa dina fortsatta resultat här?
Absolut.

Hände det något pinsamt under inspelningarna?
Hahaha, jag en hel del. Kändes så där när vi spelade in chokladmassagen när dom filmar ansiktet underifrån. När Anna tömde bilen, blev det också lite pinsamt, när hela produktionsteamet undrade hur allt fått plats.

Hur kändes det att se sig själv i TV?
Helt ok.

Mickes egna bild på Anna under inspelningen av Du är vad du äter.

Mickes egna bild på Anna under inspelningen av Du är vad du äter.


Känner folk igen dig på stan? Vad får du för reaktioner?

Ja har fått en hel del positiva hejarop och många som kommer fram och tycker att jag gjort ett bra jobb.

Har du några tips till andra som vill nå resultat när det gäller viktminskning?
Bestäm er. Ställ in siktet och sätt ett mål. Fokusera på var du vill vara inte på var du är. Då kommer du att lyckas. Ta hjälp av någon som Anna som gör upplägget, med det och rätt mental inställning så lyckas du.

Övrigt:
Fruktansvärt tacksam över att Anna fick mig att inse att du är nu eller aldrig. Livet blir så mycket lättare på alla sätt. Familjen, arbetet och för mig själv.

Tack Micke för att du ville svara på några frågor här i min blogg. Nu väntar vi ivrigt på en riktigt bra “resultatbild” som visar dina fortsatta hälsoväg Resultatet på bilden nedan med måttbandet talar sitt tydliga språk och jag vill se mer. Skickar gärna flera fina bild på dig själv som vi kan visa besökarna?

Mickes fantastiska resultat

Jag hoppas på att få höra mer av Micke snart.

Nu ska jag ge mig ut i trädgården här i Turkiet! Den första gruppen åker hem till Sverige idag. Vi har haft vansinnigt trevlig och kul vecka tillsammans och deltagarnas resultat gör mig extra glad. Det är inte klokt vad en vecka går fort.

Anna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  7 Responses to “Micke svarar på frågor om sin viktminskning”

 1. Wow !!! Micke du ser ju ut som en helt annan mænniska 🙂
  Ser fram emot och læsa mer om dina resultat.

 2. Tack Susanne. Känner mig verkligen som en annan människa också pigg glad och har hur mycket ork som helst 🙂

  självklart kommer jag vissa när jag nåt nästa mål.

  Kör hårt.

  MVH

  Michael

 3. Jag är grymt imponerad och inspirerad av ditt hårda slit Micke! Ser fram emot att se hur det går för dig i fortsättningen. Lycka till!

  Anna: Måttbandet är nog min favoritmätmetod, den är vettig och ger verkligen en visuell bild av sin framgång. Men jag begriper inte hur man får till mätningen, när jag mäter mitt midjemått kan det skilja upp till 10 cm fast jag tror att jag mäter på samma ställe. Vore tacksam för några tips angående måttband.

 4. WOW!!!! VILKEN SNYGGING!
  Fortsätt kämpa……………du blir 20 år yngre.
  Du har verkligen varit duktig.
  KRAM

 5. Tack för alla!

  Jag kör på fortfarande och jobbar hårt mot att komma under 100 strecket.

  Anna behöver köpa mer Protein. Ringer dig.

  MVH

 6. MÅSTE fråga dig. är turkisk yoghurt bra att äta?? har hört så mycket om att det mättar bra och har bra fett.. stämmer detta anna.!!! har lyckats gå ner 9 kg tack vare dina recept och knep men nu står jag still.. rör mig inte alls så nu försöker jag hitta nya knep och lösningar.

  tack Anna för alla underbara knep och recept. Behövs fler som dig …
  MVH Katarina

Sorry, the comment form is closed at this time.