May 192011
 

Här nere i Turkiet pågår hälsoresan/matlagningskursen för fullt och det är verkligen härligt att se många så intresserade deltagare. De tränar, lagar mat, går promenader och får föreläsningar. Jag har tagit lite inspirerande bilder, dom kommer snart. Tillsvidare blir det bilder från tidigare grupper.

Hälsoresa matlagningskurs

Tävlingen är igång och en del verkar ha missförstått uppdraget lite. Det är alltså något av MINA recept ni ska tillaga och skicka in en bild på.

Hur mår ni annars mina vänner? Är det någonting ni är sugna att veta mer om just nu? Kommentera och berätta vad ni vill höra.

Ha en bra dag!!

Anna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  10 Responses to “Tävlingen och vår hälsoresa pågår för fullt.”

 1. Godmorgon, Anna!

  Idag är det en regnig dag i Halmnstad, men det är ingen idé att hänga läpp för det!
  En del av dagen ska spenderas vid skrivbordet, på gymmet och i soffan framför tv:n ikväll, då jag med spänning kommer att kolla på ett nytt avsnitt av: ” Du är vad du äter” 🙂

  Ha det bäst!

  // Robert

 2. Hej Anna!

  Eftersom jag verkligen är sugen på att vinna ett av dina fina förkläden, hade jag tänkt göra oxsvans gryta.
  Men då detta inte är något av dina recept måste jag hitta något annat.
  Har du några recpet på oxsvans?

  Hälsningar
  Anna

  ps. vore roligt att åka på någon av dina kurser i härliga Turkiet

 3. Hej! Du använder ofta sojamjölk och sojayoghurt, är det bättre än vanlig mjölk och youghurt? Det är mycket tillsatser i sojamjölk och sojayoghurt. Förvirrande!

 4. Hej!
  Jag har försökt luska ut varför ghee är så mycket bättre än vanligt smör. Jag trodde det var bra med proteiner – så varför ska de i så fall bort?

 5. Hej Anna! I dagens avsnitt rensade du ur “delikatessknäcke från Wasa” ur deltagarnas skafferi. Det äter jag ofta till frukost med leverpastej eller keso och bregott. Är det dåligt? Tacksam för svar 🙂

 6. Hej!

  Jag vill jätte gärna att du ska skriva om LCHF eftersom jag är lite nyfiken på den kosten. Jag är normalviktig och äter mestadels sunt (demi-veg) men tänkte att man kanske kunde tappa lite hull om magen… där det är svårast tappa trots många morgonpromenader sedan årsskiftet! 😮 Men jag är osäker på allt det mättade fettet i feta mjölkprodukterna.. Så lchf tips- ja tack!

  Sen undrar jag hur man kan motivera sig att hålla sig sund, när det är lätt att bli periodare och vara alldeles för onyttig vissa perioder t.ex. vid sjukdom eller när man är lite nere.

  Kramar Maria

 7. Hej,

  Har just sett du är vad du äter och ep 7. Jag undrar vad Detoxdrinken bestod av?
  Skulle också vara intressant att höra resonemanget kring varför Anna fick en frukt/grönsaksdiet, sitället för en högpritein diet som det annars brukar handla om?

  Mvh
  Åsa

  • Åsa – under Program 7 hittar du all info om Anna och Hasse och detox recept mm.
   Anna har jojobantat under långa perioder och då är det bra att köra en detox. En högprotein diet fungerar inte på direkten på henne då hennes system är ur balans! Då kan det vara bra att starta med en detox och få fart på viktminskning och balansera upp kroppen.

   A

 8. Hej Anna! Jag tränar ofta ganska sent, men har svårt att somna om jag äter för mycket eller fel mat efter träningen… Vad skulle du rekommendera att äta efter träningen vid ca 22 på kvällen? Just nu mixar jag ofta kvarg med bär, är det okej? Tack för trevlig läsning! 🙂

 9. Hej Anna! Vad gör man om man hela tiden får återkommande förkylningar, fast att jag tycker att jag proppar i mig bra mat & näring & nästan inget dåligt. Har du något super dunder anti förkylningstips? Bästa hälsningar Catta

Sorry, the comment form is closed at this time.