May 162011
 

Nu är vi igång med en ny hälsoresa! Det kommer snart mer information om den hälsoresa som startade idag. De nya deltagarna har anlänt till Turkiet och installerat sig på hotellet. Idag är de hemma hos mig för att få ta del av de första föreläsningarna som leds av mig och min man Olof. Mer om vad föreläsningarna innehåller kommer jag presentera allt eftersom här på bloggen.

Här kan du se en video från en tidigare kurs med ett litet smakprov på hur en av mina hälsoresor kan se ut.

Vad är en bra hälsoresa?

Att åka på en hälsoresa med oss är så mycket mer än att bara läsa till sig information. Vi arbetar efter individerna både genom teori och praktik, allt för att DU som deltagare ska få med dig så mycket användbara kunskaper som möjligt.

Titta på videon ovan och håll utkik efter mer information om Skipper Weight & Wellness hälsoresor.

På återseende Anna

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.