May 152011
 

Snart är det dags! Häng med här på bloggen så du inte missar chansen att vara med. Tävlingen kommer att vara öppen under 10 dagar. Du ska laga ett av “Anna Skippers” recept och presenterar ditt bidrag på ett trevligt sätt. Tillred ett av mina recept som du finner i min receptbank. Sedan tar du en bild av din anrättning och skickar den till mig. Skicka med en motivering på högst 20 ord som beskriver varför just denna rätt är så bra, lättlagad, god, vacker eller viktminskande etc.

Det som bedöms är:
* Din bild av maträtten.
* Din presentation, dukning.
* Din motivering.

Vinsten är mitt favoritförkläde i grönt.

Anna Skippers favoritförkläde

För att göra det enklare för er besökare att hitta till all information och hjälp ni kan vilja ha så har jag skapat en menyrad här på bloggen. Klicka på BMI test om du vill testa ditt BMI. Kanske vill du testa vad du har för personlighetstyp med vårt Ayur Veda test? Under recept hittar du mängder med bra recept. Det är bra att leta efter det du vill veta mer om.

Du kan även besöka min webbshop där jag har valt ut de produkter som jag tycker håller en bra kvalité. Där hittar du även mina egna produkter såsom viktminskningspaktet m.m. På annaskipper.se hittar du allt det som jag använder och ger deltagarna i “Du är vad du äter”.

Idag börjar en ny “Skipper Wellness kurs” i Turkiet. Nu ska jag snart träffa mina kursdeltagare. Vi hörs snart igen.

Hoppas ni får en skön söndag!!

Anna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  6 Responses to “Är ni redo för en tävling?”

 1. Å jag vill vinna ett förkläde. Hur gör man?
  Jättefint har det blivit på bloggen också 🙂

 2. häftigt att du gör en tävling hoppas jag vinner ditt förkläde.

 3. Ska testa nåt gott me lax….

 4. Å jag som gjorde fisksoppa idag utan att veta om att det var tävling. Den blev jättegod, så god att den tog slut. Två av äldsta sonens kompisar åt middag här. Rätten blev klart godkänd. Jag får ha kameran i köket nästa gång så jag hinner ta ett foto innan det är tomt i grytan 🙂

 5. Hej, så roligt det ska jag absolut vara med och tävla om.
  Tänkte fråga om man kan skicka in recept ifrån din bok “ät rätt må bättre” för jag har många favorit recept i boken som jag blivit expert på .

  Kram Cathrine

Sorry, the comment form is closed at this time.