May 122011
 

TV-producenternas stora pris delas ut till de som arbetar bakom kulisserna. De är de hårt arbetande människor jag möter dagligen. Kameramän, inslagsproducenter, redaktörer, producenter, castare, redigerare och andra som aldrig syns men som är motorn för att kunna producera tv.

Anna Skipper delar ut pris tillsammans med Peter Settman på galan

Jag delar ut pris tillsammans med Peter Settman på galan

Jag som normalt står framför kameran hade nu det stor nöjet att vara prisutdelare på tv-producenternas pris på Café Opera nu i veckan tillsammans med Peter Settman och en rad andra celebriteter. Bl.a Stina Dabrowski, en stor förebild och en av prisutdelarna på galan. Duktiga Helena Bergström, fd granne till oss när vi bodde på Drottningholm, var också där.

 

Peter kollar min form eller är det något annat han kollar in 😉

Stina Dabrowski – En stor förebild och en av prisutdelarna på galan.

Duktiga Helena Bergström, fd granne när vi bodde på Drottningholm.
Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  3 Responses to “TV-producenternas pris – stor gala på Café Opera”

 1. Snygg du e Anna!

 2. Hej Anna jag har ju provat att få kontakt med dej en längre tid men du är svår att nå men jag gör ett sista försök.Det skulle vara kul att få några rader med dej om både ena och det andra. jag är en helt vanlig kille som vill komma i form på rätt sätt.

  • Har du mailat mig? Jag ligger lite efter i inkorgen, får så otroligt många mail men sakta men säkert arbetar jag mig framåt. Mvh

   Anna

Sorry, the comment form is closed at this time.