May 122011
 

Det är inte klokt vad duktig Micke har varit och VILKA resultat!  Otroligt bra. En stor applåd till Micke!!

Med rätt mental inställning och rätt stöd i form av bra produkter kan alla lyckas. Jag har utvecklat ett effektivt viktpaket som jag ger till deltagarna i programmet och som ligger bakom deras framgångar.  För er som vill gå ner i vikt snabbt, rekommenderar jag att ni startar med en “kickstart”. Det är ett effektivt sätt att komma igång med sin viktminskning. Micke i “Du är vad du äter” fick köra min “kickstart” och resultaten talar sitt tydliga språk.

Mickes fantastiska resultat

 

Micke startar med Kickstartveckan – En rivstart på hans viktnedgång

Många tror att viktbalansering endast har att göra med kalorintaget. Det handlar om mer än så.

Med Skippers proteinkur ger du ämnesomsättningen en chans att ställa om. Vi har otaliga gånger sett denna positiva omställning i ämnesomsättningen hos människor som fastnat i en negativ vikttrend. Ofta med en frustrerande jojobantning som följd, där man åker upp och ned i vikt i ett ständigt ekorrhjul.

Effektiv viktminskning med Skippers Viktpaket

Effektiv viktminskning med Skippers proteindrink - "Viktpaket"

Om du tar bort eller minskar snabba kolhydrater och socker berövar du hjärnan på en invand stimulantia. Då behövs någon form av ersättning för att känna välbehag och tillfredsställelse. Proteinkuren innehåller linfröolja, då rätt fetter ger kroppen och hjärnan en kompensation för den tillfredställelse som man tar bort vid ett minskat sockerintag. För att ytterligare öka välbehaget och mättnadskänslan ingår även psylliumfrön i blandningen.

Proteinet i sig är noga utvalt och innehåller inga artificiella sötningsmedel som de flesta andra proteinpreparat gör. Dessutom har vi tillsatt extra matsmälningsenzymer och maximerat vår formula för bästa resultat.

Läs mer om  viktkuren och Micke  här

Meddela gärna mig hur det går med din viktminskning via kommentarer eller mail. Svara även på frågan i panelen bredvid, får vi tillräckligt många svar kanske du får chansen att vara med i min webbbgrupp.

Kram Anna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  14 Responses to “-20 Kg och -22cm i midjan på 8 veckor!”

 1. Jag är redo för att delta i en hälsogrupp. 38 år och 158 kg.

 2. Tack Anna. Det var superbra,

 3. Jag och min sambo är också med.

 4. Imponeras verkligen av alla dessa viktnedgångar. Har dock en fråga till dig Anna. Du ser väldigt fräsch ut själv o antar att kosten bidrar starkt till detta men tycker mig se en förändring i ditt ansikte, typ botox el liknande. Har du gjort något kosmetiskt ingrepp/injektioner för att föryngra utseendet? I så fall undrar jag hur det går ihop med ditt livsstils-tänk kring kost och motion. Får inte ihop det. Har jag fel ursäktar jag mig.

  • Hej L,
   Tack för ditt inlägg – och tack för din komplimang. Nej några skönthetsoperationer har jag inte genomgått ännu. Men jag ser iofs inget hinder i det. Åldras gör vi alla oavsett hur väl vi sköter oss. Man får leva med sina skavanker eller också välja att ta till lite extern hjälp. Många som ex gått ned mycket i vikt kan behöva en bukplastik då inte huden kan stramas åt hur mycket som helst. Jag ser inget fel i att hjälpa till lite på traven eller att det skulle vara en motsättning mellan op och att ta hand om sig själv med bra kost och motion.

   Om jag ser konstig ut i tv kan jag bara hålla med dig – haha – jag vet inte hur kameran riktigt kan förvränga till det ibland. Tycker jag skelar och ser helt förvriden ut många gånger, ljussättning osv är väl inte det bästa ute på location alla gånger tyvärr. Jobbar man dessutom 18 timmar / dag, 6 dagar / vecka 4 månader i streck så behöver man lite hjälp på traven. Någon glamour i tv branschen finns inte utan det är jäkligt hårt arbete och varje dag skall du vara lite pigg och fräsch och stå framför en kamera. Det enda jag har testat under denna säsong är LPG i fejjan som skall strama upp lite. Kanske det har gett lite effekt då?

   Kram och tack för att du tittar på programmet!

   A

 5. Hej!
  Jag vill gärna vara med,jätte bra program.

 6. Hej Anna!
  Jag följer ditt program slaviskt, är väldigt intresserad av rätt kost och träning.
  Tack för ett “KANONBRA” program.
  Jag vill gärna vara med i en hälsogrupp på webben. Jag behöver gå ner 4-5 kg men det är så svårt fastän jag äter så bra, lite snabba kolhydrater, inget eller lite socker, inget vitt ris, potatis eller pasta. Sällan bröd, aldrig vitt mjöl. Promenader varje dag.
  Jag vill ha hjälp.

 7. Har redan börjat följa din kost efter ett mail svar från dig har redan minskat 3 cm i midjan om det nu inte är fel på måttbandet =). är gärna med i en webbgrupp. Tack för super inspirerande kost o tv program.

 8. Hej Anna!
  Jag har tagit tag i min vikt nu har ca 8-10 kg som ska bort och det jag började med va “Gröna kuren” och ska nu köra den i 3 veckor till. Är intresserad och va med i gruppen.

  Ha en härlig dag!

 9. Hej Anna!Har tittat en del på dina program och har en del funderigar,t.e.x om man som jag har glutenintolerans+väldigt känslig mage(bl.a starka kryddor+vitlök)hur ska jag göra då?Jag klarar inte att t.e.x äta bara grovt bröd för då får jag bosätta mig på toa.Vissa dagar kan jag bara äta vitt bröd+mariekex(glutenfria) tills magen har stabiliserat sig igen.Har provat att äta mycket grönsaker+kött utan potatis,ris eller pasta,fick akut ont i magen så jag kunde inte gå upprätt,vad har du får råd i sådana här frågor och problem?
  Tacksam för svar!

 10. Hej Anna! Åh va roligt att se att det händer massa på sidan nu! 🙂 Tycker alltid det är roligt att surfa runt här inne. Good work!! Kram från Maria

 11. Hej Anna:
  Vill så gärna vara med i ditt program eller åtmistone träffa dig. Är en tjej på 39 år, 156cm lång och väger 86kg. har varit ensam i 12år då jag tycker att jag är för tjock, går med fula klader. Var på väg att göra en GBP( gastrick by pass) men mina barn förhindrade mig då de tänker på komplikationer, är trött på att se ut som en potatissäck då det finns sällan fina kläder för oss mulliga och korta. hijälp mig, snälla. vi fortsätta leva

 12. Jag och min sambo vill så gärna veta mer om webbgruppen och ser det som en chans att äntligen få en spark att komma igång igen. Vi försöker att gå ner men skulle behöva extra stöttning och motivation att ta de sista kilona. Det skulle betyda väldigt mycket.

  mvh Zandra

 13. Hallå
  Jag följer ditt program då jag har möjlighet.
  Jag är intresserad av att vara med i en webhälsogrupp för att sparka igång mig själv….har några överflödiga kilon att ta hand om

  anette

Sorry, the comment form is closed at this time.