May 092011
 

Bra och nyttiga recept är guld värt. Jag har lång erfarenhet av matlagning och kostens påverkan på dig och din hälsa. Många frågar om bra recept till det ena och det andra och jag vet inte om ni vet om att jag har en  stor GRATIS receptbank på min sida.

Där kan ni hitta video recept, recept på frukost, recept på nyttiga snacks, och mycket mycket mera.

 

Nyttiga och bra recept

På min sida om recept hittar du massor med nyttiga och bra recept.

 

Tala gärna om för mig om ni har provat något genom att lämna en kommentar.

Anna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  4 Responses to “Anna Skippers recept”

 1. Hej Anna! Jag provade dragonkycklingen till påskmiddag och det blev supergott och populärt!

 2. Hej Anna! Har testat både rosépepparfisken och broccolisoppan och måste säga att fiskreceptet är bland det godaste jag tuggat på. Har som av en händelse en omgång av fisken i ugnen just nu =) Men du borde lägga till lite senap i grädden. Blir sjukt mkt godare då =)

  Kram

  • Madeleine, vad roligt att höra!! och så enkelt det är. Skall göra en till till dig med lax som också är busenkel snarast!!

   Mvh

   Anna

Sorry, the comment form is closed at this time.