May 082011
 

Ja det är ju ni som läser bloggen som borde få vara med och styra över vad ni tycker bloggen ska innehålla mer av. Eftersom jag inte riktigt vet vad ni är mest intresserade av skulle jag bli jätteglad om ni ville vara snälla och svara på frågan här till höger. Du kan välja hur många alternativ du vill.

Tack för hjälpen!!!

Vill också passa på att nämna att det kan vara lite störningar här på bloggen den närmsta tiden eftersom vi håller på och bygger om. Försök att ha tålamod, det försöker jag med 😉

 

Anna skipper

Anna Skipper

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  18 Responses to “Vad vill ni läsa?”

 1. Hej Anna! Försöker ändra min livstil, är lite överviktig och har försökt olika bantningskurer i många år allt från att äta rätt m.m till snabbkurer. har rätt svårt att gå ner i vikt.. tar tid.. så jag skulle gärna vilja läsa mer om olika matsorter som kanske sätter igång förbränningen, lätta mattips, fler nyttiga smoothie (själv älskar jag smoothies). tack….

 2. hur kommer man lättast ifrån tramset att man vill tugga på något????

 3. Hej! Jag skulle vilja få tips om mat när man har underfunktion i sköldkörteln. Gärna veckomatsedel som täcker för hela dagen. Det är jätte svårt tycker jag….
  Jag vill också gå ner i vikt.

  Hälsningar

  Rosita

 4. Hur kommer man tillrätta med en IBS mage? Ge gärna exempel på frukost, lunch, middags-tips…;)

 5. … igår träffade jag en vän och hon såg så vackert ut 🙂 … hon sa: mår man bra inombords, då tar man väl hand om sig själv, går man ner i vikt och utstrålar positiv energi… hm… betyder det att det är så många som mår dåligt inombords… och därför är de så överviktiga och äter fel eller?

 6. Dina bästa tips på hur man kan undvika jojo effekt…

 7. Jag vill lära mig mer om vettig mat till mina kräsna barn (11 och 13).

 8. Jag vill lära mig mer om vettig mat till mina kräsna barn (11 och 13 år).
  Sonen har dessutom ADHD och där finns det ju delade meningar om kostens betydelse.

 9. Hej lite mattips för att gå ner i vikt skulle vara toppen,är överviktig och skulle vilja gå ner i vikt,Har provat lite olika bantningskurer,har en 19-årig dotter som är överviktig.

 10. Jag skulle vilja ha lite råd om hur man gör för att inte gå upp o äta på natten !

 11. Hej, jag skulle vilja veta hur man kommer i kontakt med en BRA hälsocoach, bor i Göteborg, är inte överviktig men har problem med hormonerna- acne, haft mycket depressioner osv.. har hela mitt liv exprimenterat med maten men tycker det är så jäkla svårt att veta vad som passat just mig och vad jag skulle må bäst av. Skulle därför en gång för alla vilja få hjälp med detta, någon som anpassar kosten efter min kroppstyp osv..
  älskar ditt program och har ett stoort intresse i kost o hälsa och vill lära mig mer..
  hälsningar Emma

 12. Jag skulle gärna se bilder från ditt kök Anna, samt videorecept!

 13. Jag röker inte själv, men har en pappa som gör det. Han har högt blodtryck och äter medicin för det.
  1) tips på mat för att sluta röka.
  2) tips på träning för att sänka blodtrycket.
  3) biverkningar man kan få av e.x socker och rökning.
  4) GI/LCHF recept. och förslag på vad man kan äta istället för potatis, ris och pasta.

 14. Hej Anna !! Recept på nyttiga smooties , tips på mellanmål med bilder , tips på övningar man kan göra för att få ett lugn det är oftast då suget o lasterna tar vid . Ha de gott !!

 15. Hej!
  Jag är en överviktig tjej (173 cm, 88 kilo nu) som sedan 1 januari har kört ganska strikt LCHF, legat under 20 g kolhydrater/dag.Har gått ner 15 kilo. Jag har tränat 3- 5 gånger i veckan och då varierat, mycket spinning, styrka och senaste månaderna löptränar jag 7-10 km 2-3 gånger i veckan. Men jag upplever att jag står still i vikt under längre perioder, 3 veckor (!) senaste platån.. varför sker detta? kan man lura sig förbi platåer? gör man något fel när detta sker? Detta är något som får folk att tappa gnistan att fortsätta sin viktkamp och vore ett intressant ämne att diskutera!

  • Jenny, ja det är ett känt fenomen. Kroppen kämpar ju emot att släppa ifrån sig sina kilon tyvärr.
   Låter som du är bra på G i falla fall.

   Det kan vara så att du har Kapha konstitution ( har du gjort testet på sidan?)

   Har man Kapha och skall äta LCHF gäller det att vara lite obs på vissa saker. Ex mjölkprodukterna, då framför allt vanlig mjölk och ost. Tag bort det och ät endast smör/lite grädde ur mejerifamiljen och lägg till mycket heta kryddor och ingefärs the så skall du se att det sätter fart igen!

   mvh

   anna

 16. Hej!
  Alla vet väl vid det här laget att det är kalori in och kalori ut som gäller. Och jag vet att man inte ska dricka läsk äta godis och äta nyttig mat.
  Trots det känner jag mig förvirrad, man ska tydligen se vilken kroppstyp man är Vata, Kapha osv, päronformade ska äta mycket kolhydrater osv…
  Jag har haft några kilon för mycket efter mitt tredje barn och har nu under våren gått ner 9 kg, jag vill gå ner 3 till så jag stannar på 53 kg till mina 157 cm. Men jag blir tokig på fettet som sitter på magen, övriga kroppen duger just nu, men magen…usch!
  Är det viktigt att man äter mat anpassad till kroppstyp när man vill gå ner i vikt?
  När du skriver ökar ämnesomsättningen, förbränn mer fett osv, gäller det då alla oberoende av kroppstyp?

  Förlåt om jag hakat upp mig på detta med kroppstyper:).
  Njut av livet i Turkey
  Hälsar Gunilla i Singapore

Sorry, the comment form is closed at this time.