May 062011
 

Jag får väldigt många frågor just nu gällande sockerberoende. Jättebra att det uppmärksammas tycker jag. På min sida under Lev smart kan du läsa om saker du kan göra för att börja ta tag i sitt sockerberoende. Detta kan vara mycket svårt på egen hand så därför har jag tillsammans med Bitten Jonsson satt ihop en kurs som går av stapeln i både vår och höst.

Kurs för att bli av med sockerberoende

Kurs för att bli av med sockerberoende

Läs mer om kursen här.

Välkommen!!

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  2 Responses to “Bli av med ditt sockerberoende”

 1. Kanon!

  Har försökt att ladda ner prästen Bedrups “Gröna kuren” – vilken jag förstod är en kur där sockret elimineras?

  Är det rätt?

  Skall försöka igen… din webshop och jag är inte rikitgt överens…

Sorry, the comment form is closed at this time.