May 052011
 

Anna Skippers nyttiga cocktails utan alkohol!

 

Recepten hittar du HÄR!

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  5 Responses to “Nyttiga Cocktails – Bloody Anna, Skinny Cosmopolitan, Mango Margarita!”

 1. Den ser nyttig och god ut! Besök gärna min fotoblogg!
  Önskar dig en trevlig helg!
  /Fotograf Victoria

 2. Hej Anna! Såg på ditt program “du är vad du äter”. Det där banan och kokosfett lät gott. Kan man få receptet?

  • Alice – här kommer Beas kvällsmål.

   Kvällsmål:
   Grönt the, banansallad med 1 tsk kokosfett & valnötter & mandlar – mosa bananen med kokosfettet och hacka över valnötter & mandlar. Grönt the i kopp.

 3. Hej Anna!
  Jag skulle bli jättetacksam om du besvarde min fråga (kanske kan göra ett inlägg om det?). det jag undrar över är lätta mejeriprodukter, lightvarianter alltså. Varför ratar du alltid dem ur alla kylskåp? Man får ju faktiskt i sig mindre kalorier av margarin och 8-procentig grädde än om man äter den riktig grädden och det riktigt feta smöret. För det handlar ju om att ligga minus på kalorikontot om man vill gå ner i vikt…

  MVH
  Mona

  • Mona – jag skall skriva ett inlägg om nyttigt och onyttigt fett. Light varianterna innehåller ofta “processat” varmpressade omega 6 oljor vilket ökar inflammationstillstånd i kroppen. Omega 3,7,9 däremot är inflammationsdämpande och närande för kroppen. Ät riktigt smr, och kallpressade oljor istället för dåliga lätt produkter! Det handlar inte bara om kalorimängd utan om näringstäthet och vitaminer vi behöver, Annars skulle vi ju kunna leva på kalorier bara från skräpmat och vi skulle vara lika friska och pigga som om vi åt motsvarande mängd kalorier från näringstäta grönsaker och proteiner men så fungerar det inte riktigt!

   kram anna

Sorry, the comment form is closed at this time.