Apr 302011
 

Här i Turkiet är det en strålande skön Valborgsmässoafton med 24 grader varmt! Vi njuter en stilla dag i hammock och nu väntar grillning och middag.

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  One Response to “Trevlig Valborg!”

 1. Hej Anna!

  Tänkte bara en snabb fråga (du skulle haft ett frågeforum). Enligt testet på er sida så är jag “Vata”. När jag läser lite snabbt om den typen så stämmer det mesta in. Förtom en sak – min kroppstyp. Jag är verkligen inte naturligt smal och har inte alls svårt att gå upp i vikt. Tvärtom. Bred benstomme, kvinnliga former och har alltid behövt kämpa med att hålla mig i form.
  Är ändå Vata rätt för mig om jag nu vill ladda hem och börja med ert paket för detta? Och hur funkar det med amning i kombination med detta sätt att leva?

  Mvh Jennie

Sorry, the comment form is closed at this time.