Apr 282011
 

Ja det var en liten tur igår kan man säga. Men allt gick fint. Det gäller att ha lite att pyssla med under flygningen och en dator med alla tittar mail fyllde både tur och retur resan! Morgonflighten med Turkish Airlines var lugn och trevlig, returen en charter igår kväll uppvisade en helt annan sida..!!

Har garderat mig med öronproppar, hörlurar, ögonmask så ingen ens skall komma på tanken att närma sig.  De började skåla över stolsraderna framför mig..när vi  varit i luften 50 minuter…ja ni fattar ju själva..)))

Fick i alla fall väldigt trevligt resesällskap av en professor i allmänmedicin. Vi hade en väldigt intressant diskussion på hög höjd både bildligt och fysiskt! Det tackar jag för!

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.