Apr 272011
 

Idag blir det resa av. Jag ska till Sverige fram och tillbaka för en timmes inspelning. Resan såg ut att bli 10 timmar men slutade på 8 så idag kommer det kännas som att jag är mer i luften än på marken.

Flyga är inte särskilt kul nej annat var det att åka MC med prästen Mikael.

Bikers

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  3 Responses to “Mer i luften än på marken”

 1. Hej Anna!
  Det var kul att se hur du frälste prästen med grönsaker.Jag tittar ofta på ditt program,men inte om nån ska upp i vkt.Det är orättvist mot oss andra!
  Har problem med vikten,men jag älskar grönsaker och sånt.Mitt problem är motion.Kan ingenting och jag AVSKYR ordet.Får frossa,minne sedan barnsben i skolan.Nu ska jag prova din fisk.Ha det bra.Inger Rozén

 2. Lilla Anna!
  Tänker Du inte på miljön?Åka till Sverige för en timme!Nej vet du va!Jag ska till min dotter i New Orleans.Hon bor där och har två barn,som jag inte settlillen sedan han var tre år.Katrinastormen tog deras hus och kom emellan så att säga.Nu ska vi fira dotterns 40 år.Gud så gamla barn man har.Vänligen,Inger P.s.tänl kite mer på miljön!

Sorry, the comment form is closed at this time.