Apr 192011
 

Varje dag när jag är i Turkiet passar jag på att promenera på morgonen. Det är helt fantastiskt med all natur och alla dofter och vackra träd och blommor som finns nu.

Titta vilka fina citronträd jag gick förbi imorse:

Morgonpromenad för själ och förbränning

Morgonpromenad för själ och förbränning

Dessutom tror jag att bloggen ska vara löst så att det går att kommentera nu så väkomna att dela med er av det ni har på hjärtat.

Vi ses!

Anna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  2 Responses to “Morgonpromenader är bra både för själen och förbränningen.”

 1. Du är ett föredöme för oss alla Anna!
  Gillar ditt sätt att få personerna i programmet att verkligen inse sitt farliga levnadssätt.Det leder till en långsiktig förändring att ta människor på det viset.
  Förr gick jag ofta morgonpromenader innan frukost. Fick typ 1 diabetes som vuxen, för 2 år sen.. Och nu får jag inte till det med morgonpromenad längre 🙁
  Så som du jobbar med överviktiga människor skulle jag vilja att sjukvården jobbade med mig som diabetiker. Att få mig att förstå insulinets goda inverkan på kroppen, istället för att göra mig rädd inför min egenvård. Är inte överviktig och äter bra,har alltid gjort det. Men det gäller ju att hålla i det mer än nånsin nu. Har pratat med dietist men tycker inte det ger så mycket. En del säger att jag borde ta kontakt med en kostcoach istället för att få ett välbalanserat matschema, med mindre kolhydrater. Vad säger du? Har du erfarenheter av typ 1 diabetiker?

  Mvh
  Maria

 2. Åh så vackert! 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.