Apr 182011
 

Turkiet i all ära men det finns ju vissa nackdelar med att det inte direkt är system på allt. Att få igång internet är ett litet projekt varje gång vi kommer.  Inget att gnälla på för nu fungerar det iaf, skönt att slippa åka iväg till något inrökt internetcafé för det kan jag verkligen klara mig utan.

Tänkte försöka se till att få ordning på kommentarerna i bloggen den här veckan. Det är ju meningen att ni alla ska kunna kommentera men jag drabbades av spam när jag hade det så så det måste till ett spamfilter. Så det får de duktiga tjejerna på Smelink hjälpa mig med. Ja knappra och skriva på datorn gör jag gärna men det rent tekniska låter jag gärna någon annan sköta.

Smelink

Smelink

Herregud klockan springer iväg, dags för mig att styra lite i trädgården, för den styr inte sig själv precis. Undrar om jag skulle sätta Olof på att städa poolen, eller tror ni han trillar i då? Jag kanske kan be honom städa och sedan knuffa i honom?? Undra just hur galen han skulle bli då??  Nja det får nog bara vara en rolig tanke än så länge.

Ha en bra dag!!

Anna

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.