Apr 172011
 

Jag hoppas verkligen att ni därhemma med har fint väder. Efter alla inspelningar var det skönt att få komma iväg lite,  så en tripp till Turkiet passade perfekt.

Naturen i Turkiet

Naturen i Turkiet

Just nu blommar mandelblomman så luften doftar härligt. När jag har haft en stessig period i Sverige är det skönt att komma till Turkiet. Här är det ett helt annat tempo. “Maniana”, fungerar ganska bra här, så det jag inte hinner idag, gör jag imorgon. När alla lever så verkar det fungera på något konstigt sätt. Skönt och charmigt men jag skulle nog bli smått galen om vi tex skulle spela in här nere och de kör med den här stilen. Ja allt har sin charm i lagom mängd.

Nu ropar min man att magen kurrar så det är väl bäst jag fixar ordning något smarrigt åt oss.

Ha en skön kväll mina vänner!

Anna

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.