Apr 152011
 

Ja mina vänner, visst är det kul att se när någon annan får “bannor” för vad de har i sitt kylskåp. Handen på hjärtat nu, skulle jag få komma helt oanmält och titta in i ditt kylskåp?

Skräpmat

Skräpmat

Vad är det bästa respektive sämsta jag skulle hitta? Gå och kolla nu och skriv ned det i kommentarerna här under, om du törs såklart 😉 Kanske är det många av oss som har en liten sockerdjävul på axeln eller vad tror du?

Anna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  5 Responses to “Får jag titta in i ditt kylskåp?”

 1. Hehe den var bra:) mitt kylskåp består just nu av blodpudding, korv med bröd, mjölk. O några konservburkar med sylt. 🙂
  Inte undra på att jag är konstant sur & trött. Men är så dålig på vad som är nyttigt & gillar inte svårlagade rätter!

  Helena 23 år.

 2. Om du skulle komma hem till mig helt otippat så skulle nog de värsta jag har i kylen vara sötsur sås och tacosås ;P

  Såg avsnittet med Katta och då satte du henne på LCHF så bara du accepterar rent ekologiskt smör och bregott och massa majonnäs, grädde och creme fraiche och sånt så tror jag att jag skulle klara mig ganska bra 😉

 3. Här kommer värsta sockerråttan! Så klart jag tar tillfället i akt & bjuder in dig i vårt kylskåp. Jag har desutom beställt din bok om socker och ska läsa igenom “Kost vid sockerberoende” du har på din hemsida. Jag har även boken “sockerbomben” men jag tycker den är tungläst & småtrist. Måste även tillägga att jag gått ner 16kg & väger idag 55-56kg till mina 1,60. Jag var sockerfri en lång period & jag har aldrig mått så fantastiskt bra. Till och med min hy (har Rosacea) strålade. Men nu är jag tillbaka på ruta ett igen, trist! Kan inte hålla fingrarna borta från godis & socker! Jag har ingen karaktär överhuvudtaget. Men jag hade minnsann karaktär att gå ner så mycket i vikt & börja träna!! jag får inte den ekvationen att gå ihop. Min historia om då jag insåg att jag var sockerberoende & hur det hängde ihop med min kroniska trötthet/irritation/håglöshet etc etc tar tyvärr för stor plats att skriva här. Jag pratar om kronsik trötthet sedan tonåren. Har varit på otaliga undersökningar & de fann ingeting som var fel. Tills jag nu i vuxen ålder (38) bestämde mig för att sluta med socker. Jag har testat mig själv under en lång period för att uppmärksamma skillnader i mitt mående. Det är STORA skillnader! Jag vill äta nyttigt & sambon älskar såser, dressingar, kakor, godis, etc som lurar överallt i huset. Så, nu till i vårt kylskåp.
  1. Ketchup
  2. Kaviar
  3.jorgubbsylt (Bob)
  4. Senap
  5. Ost (äter inte jag)
  6. Kokt skinka (Nyhlens)
  7. Lättdryck (Kiviks)
  8. Apelsinmarmelad (Bob) Äter inte jag
  9. Hamburgerdressing (äter inte jag)
  10. HP Sauce
  11. Sweet Chili sås
  12. Soya (Mr cheng´s)
  13. Kalvfond
  14. Tomatpuré
  15. Nyponsoppa (Ekströms)(tonåringarnas)
  16. saftsoppa (Ekströms)(tonåringarnas)
  17. Lättmjölk
  18. Filmjölk
  19. Fransk senap (Dijon)
  20. Grillkorv
  21. Becel flytande margarin
  22. Becel matfett
  23. Japanese soya (till Sushi) Är sushigalning!!!
  24. Tonfisk i vatten
  25. Green Jalapeño
  26. smörgåsgurka
  27. Dip Guacamole style
  28. Tacosås
  29. Lingonsylt
  30. Ägg
  31. Lasagne (Konsums)
  32. Påskmust
  33. Pepparrotsvisp
  34. Lätt majonäs
  35. Buljong (kött, grönsak, kyckling)
  36. Svarta oliver
  37. Gurkmajonäs (äter inte jag)
  38. Oatly I Mat (mjölkallergiker i familjen)
  39. Ansjovis
  40. Holistic Linfröolja!!!ojdå, gick visst ut 2010..shit!
  41. Grönsaker (gurka/sallad/morot/paprika/röd lök)
  42. Lätt Keso (äter BARA jag)
  43. Creme fraiche franska örter, light
  44. Wok sauce Phad Thai
  45. Mjölk choklad Marabou (äter inte jag, jo en liten bit ibland)
  46. Wasabi…MUMS

 4. Hm, det bästa tror jag skulle vara Grönsaker (gurka, tomat, sallad.) Det sämsta är kanske choklad och påskmust.

  men om man ska vara helt ärlig så om du inte bara hade gått i kylskåpet så hade du hittat cigaretter, jätte ohälsosamt!

Sorry, the comment form is closed at this time.