Feb 252011
 

Pressmeddelande:

Life och Anna Skipper eniga om förlikning efter tvist

Hälsokedjan Life och Anna Skipper har i dag undertecknat ett förlikningsavtal gällande en flerårig tvist kring ett tidigare samarbete mellan parterna. Samtliga rättsprocesser i den aktuella tvisten är därmed avslutade. Någon ytterligare prövning i domstol kommer inte att ske.

Bakgrunden till dagens förlikning gäller en tvist om villkoren för ersättning till Anna Skipper i samband med att parterna under 2007 hade ett samarbete kring marknadsföring då Skipper var programledare för programmet ”Du är vad du äter” i TV3.

– Nu lämnar vi denna historia bakom oss. Både för oss på Life och säkert även för Anna Skipper har detta tagit onödigt med tid och kraft och kostat mycket pengar. Vi önskar nu Anna Skipper lycka till med fortsatta värdefulla insatser i hälsobranschen, säger Peter Källenfors, chefsjurist, Life Europe AB.

I den aktuella tvisten har Life tidigare fått rätt i Stockholms tingsrätt. Denna dom överklagades av Anna Skipper till Svea Hovrätt. Förlikningen innebär att någon förhandling i hovrätten inte längre är aktuell. Life stoppar även omedelbart kravet på indrivning av medel från Anna Skipper via Kronofogdemyndigheten.

Vilka eventuella summor och ytterligare villkor som förlikningen omfattar kommer enligt avtalet inte att offentliggöras av parterna.

– Det viktigaste är att jag efter den här förlikningen nu äntligen återigen kan ägna all min energi åt det som jag verkligen brinner för, nämligen hälsofrågor säger Anna Skipper.

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  5 Responses to “Pressmeddelande – Life och Anna Skipper eniga om förlikning efter tvist”

 1. Härligt anna ,att det löst sig,har känt lite oro över detta.

 2. Hej Anna! Kan du inte ge lite tips på nyttig och billig(!) studentmat? Vore super! 🙂
  Vad kan man t.ex. koka ihop på konservtonfisk, förutom tonfiskröra (nyttig variant) som jag börjat tröttna på..

 3. Hej Anna!

  Jag är en 28-årig sjuksköterska som försöker tappa några kilon. Träna är ju det viktigaste och jag springer 4-5 mil i veckan och går på gym. Sitter inte direkt stilla på mitt jobb heller.

  Är 165 lång och väger 64 kg, och vill gärna ner till 60 igen. Känner att jag fastnat lite i alla mat och diettips. Inga kolhydrater, inget fett eller massa fett, ja du vet… Det är en djungel. Är kolhydrater farligt? Jag är vegetarian (äter fisk ibland) och då blir det lätt att stor del av kosten består av kolhydrater. Vill du ge mig ett tips? Hur och vad ska jag äta?
  Kram Elisabet

 4. Hej anna! Du måste hjälpa mig jag är pepsi max beroende och kan inte sluta. jag dricker ca 1,5liter per dag. jag har försökt att sluta. men tillslut börjar jag igen. får sån huvudvärk, mår illa och blir så trött när jag inte dricker det. Jag dricker inte kaffe tror att jag dricker det här i stället för jag behöver något som piggar upp jag har små barn så det blir en heldel brist på sömn. hoppas du har något bra tips. mvh sandra

 5. Grattis det var ju bra att det löste sig./Helen

Sorry, the comment form is closed at this time.