Feb 152011
 

Sångerskan Jenny gillar sojastrimlorna! Kul!

Jenny är en duktig cover band sångerska!

Jenny är en duktig cover band sångerska!

Så här skriver hon på bloggen:

När jag är ute och spelar slänger jag ofta i mig oxfilé och “fin” mat. Känns ibland näst intill ouppfostrat att behandla fin mat på det vis jag gör, haha. Men hemma är jag inte kräsen, då vill jag bara att det ska gå snabbt och lätt. Att laga mat (till sig själv) är inte alls kul och det undviker jag i all den mån jag kan. Däremot dessa strimlor är mina nya favoriter, de är så sjukt goda och snabblagade att jag känner att ni bara måste få reda på detta! De är MUMS goda och blir klara på typ 5 minuter! De är kryddade ifrån början så att allt som behövs är lite grillkrydda, om ens det. Sedan är det bara att mixtra som man själv känner, antingen gör man en sallad, en wrap, gryta eller något annat smaskigt. Dessutom så är strimlorna helt vegetariska. Jag har faktiskt ätit en del vegetariskt senaste eftersom min nya vän/kollega Särla är vegetarian, det är hon som inspirerat mig. Måste säga att vegomat är oväntat gott och på något vis känns det också lättare och bättre än annan mat. I vilket fall, prova dessa vego-strimlor, det är supergoda!

Dessutom måste de vara galet nyttiga eftersom självaste Anna Skipper finns på förpackningen. ( Det där lät ju pretentiöst – men de är faktiskt både nyttiga och goda!)

Soja strimlor Beef style

Soja strimlor Beef style

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  4 Responses to “Sojastrimlorna gillas av många! Finns på ICA i frysdisken.”

 1. Jag har försökt att kvantum i örnsköldsvik
  att ta hem dessa produkter,men dom var inte alls intresserad
  kändes som att det var onödigt för dom,så det gick inte
  alls tråkigt…

  • Yvonne – å så tråkigt. Ica har alla mina produkter i sina listor och de är mycket omtyckta. Prova med en annan butik!
   Eller också kan jag ringa dem om du vill!

   A

 2. Hej Anna,jag tycker det skulle vara bra om du ringde till dom,
  jag vet att det skulle vara många som köpte,och att dom gjorde
  en attraktiv plats för dessa produkter.

  Tack på förhand/Yvonne

  http://www.ica.se/kvantumovik

Sorry, the comment form is closed at this time.