Jan 142011
 

Livsstilsprogrammet Du är vad du äter med programledaren Anna Skipper har nypremiär i TV4 Plus. I programmet får personer med vikt- och hälsoproblem hjälp med att förändra sin livsstil och sitt förhållande till mat. Nya avsnitt ska spelas in och nu söker TV4 Plus deltagare till programmet.

– Det känns jättebra att erbjuda TV4 Plus tittare nypremiären av Du är vad du äter. Jag tror vi alla behöver inspiration och ibland även en spark i baken för att förändra våra vanor. Är det någon som kan ge oss det är det Anna Skipper. Du är vad du äter kommer att passa perfekt i TV4 Plus tablå, säger Anton Glanzelius, programchef TV4 Plus.

Du är vad du äter är ett program där deltagare får hjälp att övervinna lättja och sluta med ohälsosam mat allt för att återfå livslusten och helt enkelt må bättre. I programmet guidar kostexperten Anna Skipper de medverkande under åtta veckor till ett friskare liv genom att få dem att ändra sina matvanor. Deltagarna får komma till viktiga, och ibland otäcka, insikter om sin hälsa.

– Det ska bli jättekul att få göra en ny säsong av Du är vad du äter. Fortfarande är det många som inte tar hand om sig och behöver hjälp med sina kostvanor. Nu hoppas jag många söker till programmet och att jag tillsammans med dem får fart på Sverige under 2011, säger programledaren Anna Skipper.

Ansökningar till programmet tas emot på halsocast@titan.se .

Du är vad du äter har nypremiär i TV4 Plus i vår.

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.