Jan 072011
 

Här är nu 18 grader varmt och solen skiner. Vilken underbar känsla att kunna sitta ute och njuta en Cappuchino  i vårsolen. Som en fin majdag hemma i Sverige.

Granatäpple juice färskpressad finna till försäljning i varje gathörn så jag laddar nu på med ny energi och friska tag!

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  2 Responses to “Njuter Antalya i vårsolen!”

 1. Va härligt! Värst vad du pendlar mellan snö och värme 🙂

  Jag har vunnit produkter från Natures of scandinavia precis.. Tror du det kan va nånting? Paketet innehåller vitaminer, omega 3 och nåt som heter cognicore. Allt kostar 839 kr på deras hemsida och det är för en månads bruk. Bli mycket pengar om man ska äta det varje månad! Jag gillar Algine plus där får man väl i sig allt nödvändigt? Och så ska man ju äta en varierad nyttig kost också såklart.

  Ha en bra helg!

 2. Underbart! granat äpplen är det bästa! MUMS! för fyra dagar sen slutade jag med socker och vitt mjöl, KABOM vilken skillnad det blev! Mådde mycket bättre rent spirituellt och hade mer energi. Dock tjuvade jag lite idag då mamma köpt hem nötkräm, godis, vitt bröd. Först går man och säger usch, sen kommer man lite närmare, tar och luktar lite på det och sen hugger man i! hah. Jag tror nog jag borde anmäla min mamma till du är vad du äter, Hon har alltid något godis att tugga på och kollar på tok för mycket på tv, framförallt! hon blev till och med arg när jag stängde av tvn mitt i allt. Precis när det blev som spännande. Jag ville lära henne att ta vara på tillvaron lite mer och inte ligga som en zombie framför tvn.

  Min fråga, Vilken måltid går man mest upp i nyttig vikt på snabbast? vägger 65 men mitt mål är att väga 85 om ca 6 månader, eller iafl lite närmare ditåt 🙂 Tackar för svar! <3 – Och passa på att njuta i solen ;D / David

Sorry, the comment form is closed at this time.