Dec 052010
 

Ja det var en händelserik 2:a advent! Idag har jag varit med på inspelningarna av svenska Master Chefs. Maten och teamen skulle bedömas. Moberg & Mannerström är teamens mentorer under hela tävlingen och vi var många gäster som var inbjudna för att bedöma maten. Mera kan jag inte säga…detta var ett av slutprogrammen så ni får själva se hela serien efter jul!

Kan bara säga att det var snöstorm när jag skulle köra hem, inge plogbil som plogat min backe ned till huset så det slutade i grannen dike..!

Nu får jag vänta in plogmannen som får dra upp mig!

Men trevligt var det!!!

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.