Nov 292010
 
Smakar äkta italienskt och är samtidigt mycket nyttigare än vanlig pasta!

Smakar äkta italienskt och är samtidigt mycket nyttigare än vanlig pasta!

Penne - som gjort för goda såser och mycket parmesanost!

Penne - som gjort för goda såser och mycket parmesanost!

Fiberpasta är en unik produkt som, trots att den ser ut och smakar som traditionell pasta av hög kvalitet, innehåller dubbelt så mycket kostfiber som fullkornspasta (15%). Till skillnad från traditionell pasta har FiberPasta ett lågt GI-värde (23,5) och främjar även tarmfunktionen. Produkten är fullt jämförbar med olika fibertillskott på marknaden, men här i form av välsmakande pasta! Dessutom innehåller FiberPasta 20% mindre kalorier än traditionell pasta och 15% protein.

Hemligheten är den innovativa, patenterade produktionsprocessen, samt att man tillsatt 2 % procent fiber från cikoriarot (inulin), d.v.s. ett naturligt, lösligt fiber. Inulin är mycket hälsosamt och gynnar en sund tarmflora och  de goda tarmbakterierna.

Koktid på pastan: 7-9 minuter

Passar utmärkt för er som äter GI kost eller för er som vill välja ett hälsosammare alternativ till den vita vanliga pastan.

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.