Nov 152010
 
Det passionerade Brabordet på scenen där jag höll föredraget "Passion for food"

Det passionerade Brabordet på scenen där jag höll föredraget "Passion for food"

Passion for food, temat på mitt föredrag under mässan. Här ser ni mitt vackra “Brabord” på scenen!
Allt vi stoppar i oss påverkar våra hormoner negativt eller positivt och därmed hela vårt liv.
Öka lusten i livet genom maten och lär dig mer om kroppens och hjärnans kemi. Att äta är inget tekniskt, det är en totalupplevelse. Vi äter smakerna såväl som presentationen och näringen. I min gourmetnytta har maten både själ och hjärta och är en fröjd för ögat 😉

Mat är centralt i våra liv eftersom vi äter varje dag. Varför göra det tråkigt? Att värma frysmat, koka makaroner och steka fiskpinnar är tråkigt, att laga god mat är kul! Matlagning för mig är en uttrycksform. Råvarorna är min färg och mina penslar i min egen kreativa verkstad. När jag lagar mat står tiden still och sinnena vaknar till liv.


Vår inspirerande monter på Mässan.

Vår inspirerande monter på Mässan.

Vår fina monter med inspiration från det passionerade köket! Njut det goda i livet! Lär er mera om Gourmetnytta och det goda livet på mina kurser Turkiet!
Mera info på www.annaskipper.se

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  4 Responses to “Tack alla underbara mässdeltagare för alla fina ord! Till alla er som inte var med – här kommer lite bilder!”

 1. hej Anna, va kul och se dej på mässan. Man blir verkligen inspirerad av dej. Så snygg och fräsch du är.Vi fick smaka en så god soppa kan man kanske få receptet?

 2. Jag vill tacka för att ni är så trevliga och tar er tid med att svara på frågor. Den här gången blir det speciellt till Olof för av honom fick vi alla tre reda på vilka doshor vi troligen tillhör och lite hur man ska tänka. Blev inspirerad till att djupdyka i min ayurveda-bok som varit lite “hyllvärmare” ett tag.

Sorry, the comment form is closed at this time.