Nov 072010
 

Jag älskar hantverkare! Speciellt här i Turkiet! Lägger om hela taket och sätter in  nytt solenergisystem i samma veva. Stora paneler har monterats på taket som skall spara el, vara helautomatiska och ge varmt skönt vatten till duschen. Med iver förklarade de tedrickande hantverkarna att det tillhörande  expansionskärlet skulle  monterades på vinden och inte på utsidan, jag var dock tveksam. Har sett hur grannens kärl med jämna mellanrum får Isländska vulkanutbrott lite titt som tätt. Dock övertygade de mig att det här förstår du lilla gumman är helt tätt och säkert!! ( Blond, svensk och bara talande turkiska i presens lät jag mig övertygas…)

Idag är det söndag och inte en kotte är här. Hörde plötsligt ett strilande ljud från övervåningen….och det droppade ned i trappan,……totalläckage av nya solenergisystemet ……övervåningen är just nu pool! Inte  långt ifrån dykdjup!

Ja jag säger då det! Det är dyrt att ha handy mans, speciellt här!

Får mig att tänka på boken “Ett år i Provence” …Ett år i Turkiet kommer också bli en bestseller i kategorin ” Alla problem du inte visste kunde inträffa”

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  One Response to “Handy mans och inomhus pool! På andra våningen….”

 1. Herregud, Anna….
  Det låter inte klokt!!!!!
  Ta en tripp till kvarnen och vila upp dig
  innan det är dags för Sverige!!!!

  /a

Sorry, the comment form is closed at this time.