Nov 032010
 
Kristallklar himmel och milsvidd utsiktöver hav och berg! Nu är det vackert!

Kristallklar himmel och milsvidd utsiktöver hav och berg! Nu är det vackert!

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  3 Responses to “Dagens Polman – Här är gudagott att vara! Perfekt klimat och inget folk – november är en fantastisk månad i Turkiet.”

 1. Turkiet, är det dit man ska resa!? Kan du rekommendera vart i Turkiet man ska resa? Du pratar ju ofta så gott om både landet och maten (äter veg+fisk själv) så det kanske är på tiden nu! Vill äta god mat, se vackra vyer, bada och sola, vandra kanske.. inte parta. Mvh Maria

  • Smakfråga men det finns mycket vackert att se här samt prisläget är ju fördelaktigt här.

   Sedan är det varmt och fint året om, höst/vår är underbart.

   Antalya är toppenbra för dig då. Bo inne i gamla stan, Kale Ici. Vackert! http://www.otanticbutikotel.com. Mycket prisvärt och sött litet boutiquehotel, enkelt men väldigt trevligt med perfekt läge för lite mera cityliv.
   I Antalya finns det också fina vandringsleder en bit upp i bergen, lååång badstrand Konyalti, ( finns även en mindre nära ditt hotel). God mat har du redan på hotellet, finns massa små restauranger i Kale Ici med god fisk, små mezes, och underbar frukost. Du behöver aldrig gå hungrig!!

   Samtliga charterflyg flyger till Antalya, men bara Detur under vinterhalvåret. Du kan reguljära ned med Turkish Airlines via Istanbul. Mycket bra flygbolag. Alt Pegasus Air ( Lågprisbolag inte lika fint) alt Sunexpress.

   Finns många alternativ, enkelt och smidigt.

   Lycka till o välkommen.

 2. Riktigt snällt av dig att berätta allt detta! Tack så jättemycket. Detta ska verkligen tänkas över. Kramar

Sorry, the comment form is closed at this time.