Oct 272010
 

Hej igen Anna!

Jag är nu inne på fjärde rätten i tryckkokaren idag. Har inte tidigare varit så jätteintresserad av matlagning men tryckkokaren är KUL!

Sen jag fick “Mat med tryck” av dig och tryckkokaren i julas har livet förändrats.

Har idag lagat currygryta med linser o spenat, därefter blomkål- o morotscurry ( som Camilla kom upp och åt som brunch, mums).

Enkel risotto som är sååååååååå enkel och god med ost i. Har lagat dessa många gånger!

Det sista koket står på spisen nu och är en rätt jag inte prövat förut, det är kött o bönchili.

Ska bli spännande att äta detta om en stund.

Fryser även in maten och har med mig på jobbet, Toppen!!

Man kan äta tills man nästan spricker!! Gott,gott!!

Tack Anna dina recept är Toppen!! Kram Annette!

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  2 Responses to “Har du provat tryckkokning ännu? Anette berättar om sina erfarenheter!”

 1. Min tryckkokare går periodvis varm här hemma. Blomkål och morotscurryn är en favorit och att använda den till en mustig köttgryta är toppen. Jag är dock lite fundersam över vattenmängden när man kokar bönor för det står en vattenmängd men inte till hur mycket bönor. Jag brukar koka ett helt paket bönor och då känns det som att man måste öka på vattenmängden men det kanske man inte behöver göra. Bönorna blir i alla fall enormt mycket godare när man kokar själv än de färdiga som också får duga ibland. Jag vill inte vara utan tryckkokare nu när jag upptäckt den.

  • Lotta,

   Ja du får öka på mängden om du kokar ett helt paket. Men se upp så kokaren inte blir för full! Då blir det kaos i köket;-))

   kram anna

Sorry, the comment form is closed at this time.