Oct 272010
 

Antalya är otroligt mysigt, ombonat och otroligt bäst prismässigt!

Här bor man kanonbra i Gamla Stan – Kaleici , på www.otanticbutikotel.com. För den ringa pengen av 100 lira per natt bor du fantastiskt fint inklusive ljuvlig turkfrukost.

Otroligt sött och prisvärt boutiquehotel i en fantastisk miljö bland de gamla vackert renoverade husen från antiken och Ottomanska riket.

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  2 Responses to “Från lantliv till stadsliv. Idag njuter vi Antalya och Otantic Hotel, sötaste Boutique hotellet i stan.”

 1. Hej Anna! Jag kan börja med att säga att jag följer denna blogg med spänning, men jag blir lika besviken varje gång när jag inte ser att ni har besökt mitt favoritland, och världens bästa( nåja ?) matland Italien;-) Jag har varit i detta vackra land några gånger och nu senast för 2 veckor sedan i Toscana. Och det slår mig hur relativt få överviktiga man ser. Vad tror du det beror på?Självklart har det nog att göra med att det finns väldigt få hamburgerrestauragner där, de äter väldigt sällan snabbmat,(en middag eller lunch får gärna ta 2-3 timmar för en italienare).En relativt stor stad som Siena såg jag inte en enda Mcdonalds. Men mot bakgrund att dom äter väldigt dålig frukost ,ofta bara ett wienerbröd(söt som tusan)och en espresso (stark som tusan).Det borde ge en dålig start på dagen och att de måste småäta hela förmiddagen…eller? Vad tänker du om det? Nu till min personliga fråga. Hur ska jag gå upp i vikt nu när jag styrketränar 2-3 gånger i veckan, och vad ska jag äta? Jag är inte supersmal, men inte så stor som jag önskar ( 178cm ,74).Dessutom snusar jag rätt mycket, har det stor inverkan på min träning? Tack på förhand//Jonas,28.

  • Hej Jonas!
   I love Italy! Har varit där flera gånger, senast i Florens där min dotter är bosatt och studerar just nu. En helt underbart stad och ett underbart land! Och vilken mat. Det finns inget land som kan slå det italienska köket!!!!! Min absoluta favorit.
   Det finns många anledningar till att de håller sig smala trots sin fantastiska mat eller skall jag säga det är tack vare sin fantastiska mat de håller sig i form. Mera om detta kommer jag berätta under mina föredrag på Allt för hälsan mässan i Stockholm den 12 14 november, Passion for food! Tycker italienskorna är lysande exempel på att man kan faktiskt äta och njuta det goda livet och ändå hålla sig i form.

   Om du går ut på min sida och in under Lev Smart har du en rubrik som heter Kost för elitidrottande ungdomar. Den listan kan du följa. Passar dig utmärk även om du inte är elitidrottande eller ungdom ;-))

   Kram anna

Sorry, the comment form is closed at this time.