Okt 252010
 
Nu är äntligen granatäpplena fylligt röda och mogna! Hurra! Här äter man efter säsong och får snällt vänta på alla läckerheter.

Nu är äntligen granatäpplena fylligt röda och mogna! Hurra! Här äter man efter säsong och får snällt vänta på alla läckerheter.

Idag plockar jag 4 stora granatäpplen och tar med mig in i köket för pressning i råsaftcentrifugen. Nu är det dags att ladda på med antioxidanter och vitaminer inför vintern.  Jag odlar själv granatäpplen och har 6 stora vackra träd i min trädgård. De tål dessutom torka helt perfekt och är anpassade till det heta sommarklimatet kring medelhavet. På varje träd kan de bli upp till 30 stora frukter.

Granatäpplen ligger i topp på Orac skalan som mäter antioxidantinnehållet i bla frukter och grönsaker.

Granatäpplen ligger i topp på Orac skalan som mäter antioxidantinnehållet i bla frukter och grönsaker.

Färskpressad, solvarm granatäpplejuice. Det är lyx för mig det!

Färskpressad, solvarm granatäpplejuice. Det är lyx för mig det!

Bättre start på dagen än så här kan man inte få!

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.