Oct 112010
 
Vintertrött? Prova att tillföra lite extra Vitamin D3.

Vintertrött? Prova att tillföra lite extra Vitamin D3.

Ljusa dagar, sol och värme är för många förknippat med lyckliga stunder. Solen är även vår största D-vitaminkälla. Vintermånader i Norden ger tyvärr inte så mycket sol. ( Tack och lov att jag har möjlighet att åka till Turkiet då och då för lite sol!!)
Att vi sedan är påpälsade från topp till tå gör att de ynka strålar solen ger enbart träffar en liten del av vår kropp. Därför är det bra med ett tillskott av D-vitamin. D-vitamin hjälper kroppen att omsätta kalcium och fosfat, vilket är nödvändigt för all uppbyggnad av tand- och benvävnad. Forskning under de senaste årtionden har dessutom påvisat att D-vitamin har en multifunktion i kroppen.

D3-vitamin MerVital ger ett bra tillskott av D-vitamin. Speciellt bra under vinterhalvåret när solen lyser med sin frånvaro och vi inte kan producera lika mycket D-vitamin själva.

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.