Aug 252010
 

Martina – 20 kg, Du är vad du äter tittare

Jag har kollat på i stort set alla “du är vad du äter” och försökt snickra ihop en egen liten mix av alla dina goda råd och har snart gått ner 20 kilo (10 kvar)
Tusen tack för fantastiska program och jag hoppas verkligen att det kommer fler i framtiden

MVH  Martina (ett stort fan)

****************************

Marie – 10 kg, Kursdeltagare från våren 2010
Vill bara berätta för dig att jag nu lyckats gå ner 10 kg i vikt!

Jag var hos dig i Turkiet första veckan i april i år och då rasade jag ju ner hela 3 kg, vilket jag inte alls förväntat mig. Det blev en vändpunkt i mitt liv. När jag sen kom hem har jag fortsatt med det jag lärde mig hos er: Tränat varje morgon med powerwalk eller yoga, äter proteinsmoothie till frukost, ätit så ren mat som möjligt med mycket “löv” och hållit nere på kolhydraterna. Jag fortsatte då ner ytterligare 6 kg. Det gick som på räls – när jag väl fått in vanorna. Sen i början på sommaren fick jag en svår luftvägsinfektion och kunde inte träna alls. Det medförde att det inte blev någon ordning på ätandet heller. Sen kom semestern med för mycket vindrickande.. Så i två månader har det inte hänt någonting på vågen. Förrän nu, när jag kommit igång igen. Nu är jag väldigt taggad och siktar på ytterligare 8 kg under hösten.

Den viktigaste förändringen för mig är att jag slutade äta mackor. Jag som var beroende av mackor – framförallt bröd av vete – äter det nästan aldrig idag. Och när jag väl äter en macka så smakar den inte alls lika gott som förr. Det är en befrielse, kan jag tala om! Tack för att du uppmuntrade mig att våga sluta med bröd!

Kram Marie

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  2 Responses to “Lite glada mail jag vill dela med mig av som jag fått under veckan! Inspireras och glädjs!”

 1. Det är mycket skrivelser om att gå ned i vikt.. Kan du inte skriva tips om att gå upp i vikt på ett sunt sätt?

  Sådana tips & råd skulle jag verkligen behöva!

Sorry, the comment form is closed at this time.