Aug 142010
 

En Turkisk skönhetssalong kan se helt annorlunda ut än vad jag är van vid. I alla fall om Den ligger i underbara Dalyan som är en av Turkiets pärlor. En söt liten stad med mestadels engelska turister. Här ligger den berömda stranden där havssköldpaddorna parar sig.

Hmmm, lätt kaos minst sagt!

Hmmm, lätt kaos minst sagt!

Måste faktiskt erkänna att jag var mycket tveksam när jag tittade in genom dörren. Min vanliga salong i Alanya är något helt annat men Olof manade uppmuntrande på mig!

Jag har nog lite förutfattade meningar när det gäller skönhetssalonger. Men man ska inte låta skenet bedra. Så snart jag fick tala med kvinnan som skulle göra behandlingarna ändrades min inställning raskt. Måste faktiskt säga att den vaxning jag fick var en av de bästa jag upplevt, snabb, effektiv och perfekt resultat, ren Hollywood-class eller lite bättre.

ojojoj, det gäller att blunda hårt under vaxning....den bänken jag låt på kunde behövt en renovering o städning!!!

ojojoj, det gäller att blunda hårt under vaxning....den bänken jag låt på kunde behövt en renovering o städning!!!

Jag följde rådet att blunda hårt med båda ögonen och inte bry mig om inredningen och den allmänna röran. Som grädde på moset kom sen prislappen som landade på moderata 50 lira d.v.s 250 skr för helvaxning inkluderat bikinilinjen plus pedikyr och manikyr. Hurra för prisbilden i Turkiet.

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  2 Responses to “Turkisk skönhetssalong i Dalyan!”

 1. Det är så trevligt att du trivs i Turkiet Anna. Hoppas det kan vara med och bidra att locka hit fler svenskar som vill köpa lägenhet i detta underbara land. Du har gjort det men det är så många fler som är skeptiska.

  Ha en fin dag.

  Mvh
  Hanna Alexandra

  • Hej Hanna, ja det är inte så konstigt att folk är skeptiska. Mycket skumma affärer och lurendrejare tyvärr i detta fantastiska land.

   kram anna

Sorry, the comment form is closed at this time.