Jul 212010
 

Under min vistelse i Istanbul där jag diskuterar framtida spännande projekt bor vi på det lilla söta boutique hotellet Senatus som ligger precis bredvid Hagia Sophia, Blue Mosque o Sultanahmed platsen.

Ljuvliga sängar med fluffiga täcken och bolster!

Ljuvliga sängar med fluffiga täcken och bolster!

Överallt i området ligger små söta hotell och från terassen på restaurangen mitt emot kan man äta en god middag och titta ut över Bosporussundet i solnedgången. Perfekt location och supernice litet boutique hotell. Rekommenderas varmt! Helt nybyggt med cool interör. En juvel bland alla de tusentals hotel som finns här! Från hotellet är det gångavstånd till alla spännande bazarer, de myllrande gränderna, kulturella sevärdheter och bara 100 meter ned till Boshorus sundet. Kan inte bli bättre!

Hotel Senatus, ljuvligt litet boutiquehotel med perfekt location. Utsikt över den söta lilla gatan som kryllar av riktigt bra restauranger!

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.