Jul 172010
 

sommarerbjudande560X198

Härliga sommar – skynda fynda!

Det är många saker som tillsammans bidrar till att vi skapar en god hälsa. Sommaren är en utmärkt tid för att investera för framtiden, sätta lite extra fart på träningen och njuta av alla goda färska grönsaker och frukter som nu finns till en billig penning.

Hälsa är ett mångfasetterat begrepp. Det är viktigt att förstå att njutnng och hälsa går hand i hand. Tråkighet kan faktiskt också ta livet av oss. Därför är tillfredsställelse ett nyckelbegrepp för vår totala hälsa. Om vi pressar oss med motion vi tycker är tråkig eller äter endast för att det är nyttigt och för att vi har blivit intellektuellt övertygade om att det är bra, kommer det att slå mot vår hälsa. Ha kul – och du skapar en bättre hälsa!

Vår instinkt är att söka mat som ger oss vad vi behöver. Snabba sockerarter och snabbmat slår ut vår bedömningsförmåga och våra smaklökar vilken gör att vi äter allt för ensidigt. Om vi inte får i oss alla de viktiga ämnen kroppen och hjärnan behöver kommer vi att kompensera med mer skräpmat. När du tryckkokar ökar du chansen att få i dig mer av de viktiga nutrienter du behöver. Du kommer att känna dig mer tillfredsställd vilket gör att suget efter kompenserande skräpmat avtar naturligt.

Du kan med fördel ha den i båten, husvagnen eller på din campingsemester då den fungerar utmärkt även på ett enkelt primuskök. Passa på att sommarfynda kokbok och tryckkokare till superpris! Njut och ha riktigt kul under semestern!     Kramar från Turkan!

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  One Response to “Sommarfynda på shoppen!! Kolla in priset på Vivagoklockorna!!”

 1. […] Bloggen» Blog Archive » Sommarfynda på shoppen!! Kolla in priset … […]

Sorry, the comment form is closed at this time.