Jun 162010
 

Vet inte om det är jag eller grillen som är hetast ikväll!! Picknick för 12 pax på stranden i morgon då vi firar dotterns 21 års dag! Menyn kommer i morgon. Idag läggs kyckling i marinad, soltorkade tomater läggs in och egna oliver. Bakar tillochmed! Det ni!

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  2 Responses to “Helt galet köksrace i 39 graders värme både inne och ute just nu kl 20.34! Tror aldrig jag lagat mat i mindre kläder än idag..!!”

 1. Vad trevligt det låter. Ser fram emot menyn och recept (hoppas jag) Det kanske blir något att kopiera vid tillfälle i sommar. Jag och sambon följer dina direktiv och har så gjort i 6 veckor nu. Jag har minskat 3,5 kg och sambon nästan 7 kg (orättvist…eller nej förresten) för han rör nog mer på sig än vad jag gör. Har just fått hem sidenvantarna och ska försöka få igång någon rutin med torrmassage. Jag är ju så trög av mig.

Sorry, the comment form is closed at this time.