Jun 022010
 

Jag kan hälsa att jag följer ditt råd och äter ingen, potatis, ris, pasta (kolhydrater). Men fuskar med brödet på lördagar och då blir det vedugnsbakat surdegsbröd… Men äter inget bröd i veckorna och då ska du veta att jag åt minst en smörgås varje dag samt 3-4 hårda mackor till middagen. Jag älskar vitt bröd.

Jag har gått ner ytterligare så nu kommer jag i mina vita byxor som jag inte kunnat ha på två år, det är så himla bra.

Jag fick en sådan injektion när jag var hos er att den motivationen räcker väldigt långt. Jag provar dina och egna

recept varje dag :-).

Varmaste kramar

Birgitta

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.