May 222010
 

Dagen började tidigt med utvägning & mätning! Många bävade för detta moment, men ojojojo så duktiga ni är. Detta är dock ingen bantningsresa! Alla har ätit mycket gott, flera har tilloch med lärt sig äta grönsaker!! Säger bara ANDERS!!!!

Powerwalk i grannbyn och yoga sedan var det dags för personliga samtal och råd och tips inför framtiden. Nu hoppas jag ni alla är laddade inför er hemkost och att verktygslådan är packad men nya fina redskap som ni kan använda flitigt!

Vi avslutade dagen med tur in till stan. Halva gänget gick på min underbara skönhetssalong. Det blev manikyr, pedikyr och nya fina hårfärger. Strålande vackra, nytända och slanka avslutade vi kvällen på den italienska restaurangen Lokantasu i Alanya. Vi åt en härlig meny bestående av mezes, grillade jätteräkor i vitlök, seabass med spenat och avslutade med god dessert.

Till och med Anders åt spenaten! Men den var ju verkligen utsökt tillagad. Färsk spenat fräses i lite smör/olja. Rosta vitlök och mandel separat i en panna. Vänd ned i spenaten och tillsätt en skvätt grädde. Låt puttra tills spenaten är klar. Utsökt!

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.