Maj 192010
 

Vikingen Hotel meny
Cengiz Atasaray- Executive Chef
Jayni Pettersson- Köksmästare
13 glada deltagare
Gazpacho Soppa
Tomat, Gurka, Is, svart peppar, salt, olivolja, mynta, persilja, vitlök. MIXA
Shrimp casserole
Shrimps, champinjon, lök, tomat, parmesan ost, salt, muskotnöt, svartpeppar, persilja, 2 tsk arrabiata sås
(Flamb I röttvin)
Grönsallad med vinagrette
Alla grönablader, olivolja, balsamico, kikärter, vita o brunabönor, salt och svartpeppar. MIX
Kyckling, Fisk ,Grönsakerna
Marinad kyckling ( BBQ sås,honung, saffron, vitpeppar, salt)
Marinade Fisk (Hel citron, vitlök, kapris, salt, persilja, mynta, oliveolja, lagerblad. MIX
Champinjon, broccoli, mandel ,rödparika och vitlök, lök

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

  One Response to “Meny från matlagningen i restaurangköket!”

  1. Anna, detta hade man kunnat testa på lördag

    /A

Sorry, the comment form is closed at this time.