May 152010
 

Nu är villan, trädgården och jag väldokumenterade framifrån, bakifrån och på språng!

I slutet av juni kommer tidningen ut och då kan ni se resultatet. Fin fina bilder av proffsigt team som varit här i 4 dagar. De var lyriska över sina bilder, hoppas jag också blir det..!! Skall bli mycket spännande. Får inte släppa några bilder eller info förens tidningen är släppt så det här  får bli en liten teaser.

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  6 Responses to “Inredningsreportage för svensk inredningstidning från vårt vackra hus i Turkiet.”

 1. Hej Anna , jag är en 15årig tjej som undrar en sak. Vet inte riktigt vem jag ska vända mig till , så därför frågar jag dig.

  Jag är lite mullig , väger ca 70 kg och är 170 cm lång. Jag känner att jag vill komma i form nu till sommaren , och jag har försökt sedan februari. Tränar nästan varje dag , men ser ändå ingen skillnad. Min kost är inte så bra , jag äter ganska onyttigt och är ofta sockersugen. Är det därför jag inte går ner något?
  Sen undrar jag om man kan i min ålder gå på någon diet eller använda sig av några tabletter för att gå ner i vikt? Om inte, har du några bra tips på god och nyttig mat som man kan äta (utom fisk) , samtidigt som jag håller på med tränigen för att gå ner några kilo nu till sommaren?
  Jag är verkligen trött på att se ut som jag gör så skulle verkligen vara tacksam för svar!

  Hälsningar Josefine

  • Hej Josefin,
   Kolla in vecka 2s program för Hakim och Knappen här på bloggen. Du kan klicka och ladda ned filen som ligger i inlägget. Det skall du följa så kommer du få strålande resultat. Tycker inte din vikt är något att oroa sig för utan den är helt normal. Håll igång träningen bara så blir det fint. Kram anna

 2. Spännande!
  Vill se!!!!!!

  /a

 3. Okej , tack så mycket för tipset! Det låter bra, Jag får se om jag lyckas komma igång med det eftersom jag är i skolan varje dag och inte hinner fixa till någon bra mat så ofta. Men jag ska definitivt testa vattnet med ingefäran. Kan de annars räcka med att jag motionerar som jag gör och försöker avhålla mig från sötsaker , för att bli smalare?
  hihi hoppas jag inte är tjatig. kram Josefine

  • Josefin,

   Det är en jättebra plan du har. Kör på det!!! Ät mycket frukt och grönt i stället för bröd, pasta, ris och potatis.

   Mvh

   Anna

 4. Okej vad bra , då försöker jag köra på det!
  Tack så mycket för hjälpen!
  Hälsningar Josefine

Sorry, the comment form is closed at this time.