May 042010
 
Grönt är skönt för en svullen och krånglande mage!

Grönt är skönt för en svullen och krånglande mage!

För er med inflammation i kroppen eller som ätit för mycket kolhydrater under en lång period och känner er svullna och plufsiga!

Satsa på Gröna Vågen!
Gröna grönsaker är särskilt läkande , inflammationsdämpande och lugnande för en svullen mage!

Enkelt är det också för du kan lätt välja i disken. Köp bara sådant som är grönt och komplettera med fisk/kyckling och vegetariska proteiner. Nötter och nyttiga fettsyror såsom smör, kallpressad olivolja, kallprssad linfröolja och ohärdat kokosfett skall du också äta varje dag. Frossa i spenat, broccoli, zucchini och gröna bönor. Nu är utbudet rikt av alla godsaker!

Prova en vecka och känn skillnaden!!

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  15 Responses to “Morgonbesök på marknaden – Gröna grönsaker är läkande”

 1. Jag vill också gå på turkisk marknad!
  Låter jätte härligt!
  Njut!

  /a

 2. Hej,

  I början av dina program använde du Holistics produkter. Vid ett tillfälle så skrev du på bloggen att du Inte rekomenderade dem. Jag har svårt att få ihop det, har de ändrat innehåll?

  • Hej Ofelia,

   Det finns många anledningar till att vi inte vill använda oss av Holistics produkter men jag vill här inte närmare gå in på det.

   Mvh

   Anna

 3. Lade en kommentar men den verkar ha försvunnit?

 4. Hej Anna,

  Jag förstår om du inte helt vill gå in på det. Men skulle du direkt avråda mig ifrån dem? Jag menar, innehåller de ingredienser som är onyttiga? . Blev lite orolig när du rent gick ut och sa att du inte rekomenderade dem. Vill ju inte dricka dessa halvläbbiga drinkar om de inte är bra för mig …

  • Ofelia,

   Detta handlar om etiska värderingar och att vara ärlig och agera korrekt mera än innehåll i detta fall i deras drinkar.

   Mvh

   Anna

 5. Hej Anna! Vi hittade en grönsaksmarknad i Spanien o jag hittade brytbönorna till min stora glädje! Ikväll har vi ätit brytböns grytan du lärde mig laga hos er. Jag undrar, vad innehåller bönan,hur nyttig är den så att säga? Den är iaf supergod i ett långkok.Mums. Kramar Viktoria o Fredde (grupp 1)

 6. Hej Anna! Jag flyttade till Australien för ca 3 månader sedan, och har sedan dess gått upp väldigt mycket i vikt på kort tid. Jag tränade mycket och åt nyttigt när jag bodde hemma i sverige, så jag vet ju anledningen. Problemet här är att de har socker i ALLT! Jag försöker hitta produkter utan socker men det är jättesvårt. jag åt alltid naturell yougurt hemma, här innehåller den 9 g/ per 100 g socker, så det gör ju att den inte hellr är bra. Jag har ingen aning om vad jag ska äta till frukost? Jag kan ju inte äta omelett varje dag?

  Hjälp mig, vad kan jag äta till frukost?

  jag vill även börja göra din shake. Vad heter vassle protein på engelska?

  tacksam för svar MVH / desperat student i Australien

  • Hej Emmy,
   Vassle protein – Whey protein på engelska
   Frukost – du kan växla med proteindrink, fruktdrinkar med bär och banan, ägg frukost, kalkonskivor med keso ( cottage cheese), avokado med keso, jag listan kan göras lååång!

   Lyckat till bland ormar och spindlar!!

   Anna

 7. *nynnar*
  Tack!
  påväg till Spanien för att fira och sedan förhoppningsvis
  till Riaden!

  Anna

  • Anna!
   Vad sjutton skall du till Spanien att göra !! Kom hit istället!!
   Hälsa Riaden och tag med lite goda kryddor hem från Bazaren!

 8. kryddor, mystiska bazarer, färger och dofter!

  /a

Sorry, the comment form is closed at this time.