Mar 182010
 

Hahah! Jag dör! Hur såg man ut egentligen??!! Det är ju helt underbart att se. Bloggar om barndomen och  tonåren och livet som sådant!  Hade väldigt roligt när jag skrev inlägget till tjejjouren. Skulle ta fram låtar från tonåren och det var ju mycket minnen som dök upp!! Ja herregud vilken resa man gjort.

Vilka fantastiska varelser vi är som får möjlighet att uppleva så mycket! Njut och ta vara på din dag idag! Om 30 år kanske du kommer se tillbaka på den och få njuta än en gång av dina fina minnen. Så se därför till att skapa något alldeles extra just idag och tagga den för framtiden!

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.