Mar 062010
 
Mediterranean Omelett

Mediterranean Omelett

Mediterranean Omelett

2 personer

4 ägg alt 4 äggvitor
1 tomat i skivor
1 näve färsk spenat
2 msk fetaost
4 skivor röd lök
Olivtapenad eller några hela urkärnade oliver
5 skivor zucchini
Olivolja
Salt och peppar

Vispa upp äggen i en skål. Salta och peppra.
Häll lite olivolja i en stekpanna.
Lägg ned tomater, lök, zucchini i stekpanna och fräs någon minut. Slå över de uppvispade äggen.
Vispa med en gaffel i pannan längs kanterna. OBS Svag värme på spisen.

Lägg i fetaosten och spenaten och låt steka färdig. Vik i hop omeletten i pannan och häll över på en tallrik. Toppa med olivtapenade.

En bra proteinrik frukost eller lunch! Just nu min favorit!!

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

  2 Responses to “Recept – Mediterranean Omelett”

  1. den omeletten verkar supergod,bra att ha med som lunch

  2. Jag testade den här omeletten och den var verkligen Kanon god och enkel att göra :) Var perfekt att ta med som matlåda också, vilket jag gjorde.

Sorry, the comment form is closed at this time.