Mar 042010
 
Nu är det djupandning som gäller!

Nu är det djupandning som gäller!

Andas du fel?

Går din hjärna ofta på högvarv? Är du deprimerad, arg eller orolig? Är du ofta trött och saknar uthållighet? Har du astma eller allergier? Högt blodtryck? Problem med tänderna? Har du ofta täppt näsa och får lätt infektioner i luftvägarna? Har du sömnproblem, snarkproblem eller sömnapné?

Är svaret ja på någon av frågorna är chansen stor att du har utvecklat ovanan att andas felaktigt. Många andas för mycket utan att de är medvetna om det, ofta dubbelt eller tredubbelt så mycket som kroppen har behov för. Detta utgör en stor påfrestning för kroppen. Eftersom vi andas 10-15 000 liter per dygn så är vår andning – tillsammans med tankar och känslor – den överlägset viktigaste regulatorn för vår hälsa och välbefinnande.

Lär dig andas rätt

Men det finns hjälp – och nu ges en utbildning i Stockholm i mars. Dels kostnadsfria kvällsföreläsningar i centrala Stockholm 10 mars och 30 mars, och dels ges en kortare utbildning med start 11 mars. Du lär dig slappna av och andas bättre vilket leder till att du kraftigt minskar dina symptom eller blir av med dem helt och hållet.

Kursansvarig är Anders Olsson, en av de få andningsinstruktörerna i Sverige (utbildad i Buteyko metoden som hjälper mot bl a astma). Han var tidigare entreprenör i IT-världen och är nu även utbildad i NLP, kost och näringslära samt Medicinsk yoga. Den andra läraren är Cecilia Salmi, örtterapeut, apotekare, medicine doktor i farmakologi och bioresonansterapeut. Introduktionserbjudande 50% rabatt till de 5 först anmälda.

Mer info på Sorenas sida: KLICKA HÄR

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  6 Responses to “Andas du rätt? Känner just nu att jag själv skulle behöva en kurs!!”

 1. Hej anna!
  Jag är en liten tjej på 162cm och 51kg, men har fött 2 barn och han en liten mage som jag vill bli av med, även saknar jag säckert så mkt vitaminer i min kropp för jag tycker vekligen inte om grönsaker mer än morötter. fast jag serverar de så klart till varje måltid här hemma till barnen o min man. Men till min fråga/frågor.. Hur ska ja bli av med min mage? kunna få fin kropp o slippa all sötsug.? jag vill även börja må bra, jag är trött och hängig och mår inte fullt bra i psyket för de e mkt runt omkring just nu. Hoppas du vill hjälpa mig o svara på dessa frågor till min mejl gärna =) //Nicole

  • Hej Nicole,
   Ja du behöver inte gå ned i vikt utan det är träning som gäller för att gå bort magen.
   Tycker du skall kontakta en PT så du kan få ett bra program för detta som du sedan själv kan köra hemma kanske.

   Skulle även rekommendera dig att äta ett bra bastillskott med vitaminer/mineraler och fettsyror samt adaptogener för att fylla på depoerna i kroppen.

   Algine Plus 4 tabletter/ dag. Naturligt vitamin/mineraltillskott från Alger – mycket kraftfullt

   Rosenrot Plus – 2 kapslar / dag. Uppiggande och immunstärkande adaptogen.

   Kallpressad linfröolja 2 tks/ dag. Omega 3 fetter, balanserar hormonerna, ökar immunförsvaret.

   Alla produkterna hittar du på http://www.skippersmart.se

   Mvh

   Anna Skipper

  • Hej Johanna,
   Det är krom som dämpar sötsuget. GT Formula är ett bra preparat som innehåller krom och b-vitaminer bla. Finns på min shop eller i hälsokosthandeln.
   Under recept finns massor av goda smoothies och drinkar. Tag gäna en med avokado eller kokosfett i, det hjälper dig med ditt sötsug! Kom ihåg att också äta bra måltider med mycket proteiner och grönsaker så du inte drar igång suget med massa pasta och ris!
   Viktigt att aldrig trigga igång ett sötsug utan att balanser blodsockerkurvan. Det är när blodsockret sjunker som sötsug uppstår. Det kan också vara bra att ta 3 msk proteinpulver i en eftermiddagssmoothie för dig.
   Bästa hälsningar

   anna

 2. Hej anna. Jag har problem med sötsug, blir alltid sugen på onyttigheter mellan målen. Jag älskar smoothies och juicer. Har du några bra recept på nyttiga varianter man kan göra till mellanmål ? Jag har börjat ta Kaliumtabletter för att stilla sötsuget, är det rätt ?

  Mvh joahanna

 3. jA TACK, FÅR BÖRJA MED TILLSKOTT 😉
  Men vad ska jag dricka i stellet för kaffe? dricker 2-3 koppar per dag o i bland 1-2 koppar te, tar inte allt på samma dag oftast utan byter ut kaffet mot te:et.
  Och ska jag äta de middagar jag gör? eftersom jag vill bli av med min mage och har ett gigantiskt sötsug hela dagarna, alltid :/ Vad kan jag äta i stellet? Tack för svaret..// Nicole

 4. hej Anna

  jag e en tjej på 27 år och jag behöver gå ner i vikt jag vill äta nyttigt gott å gärna köra detoxkurer å sånt men mitt proplen är att jag har ibs, björkpollen allergi och mjölk och gluten överkänslighet . kan heller inte äta nötter och mandlar ja med mer de som korsreagerar med björkpollen ..

  vad ska jag ta mig till … har du några bra råd ..

  tack för att du finns

Sorry, the comment form is closed at this time.